Antraciete of blauwe inbouw wasmachine


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een inbouw wasmachine in de kleur antraciet

Een antraciet inbouw wasmachine is niet alleen heel fraai, maar ook nog een praktische kleur. U heeft namelijk geen last van vingervlekken / vingerafdrukken op een antraciet inbouw wasmachine. Daarnaast is de kleur antraciet goed te combineren in zowel moderne als landelijk / klassieke keukens.

Combinatie van antraciet inbouw wasmachine met andere keukenapparaten

De kleur antraciet combineert goed met roestvrijstaal en kan zodoende fraai gecombineerd worden. Indien u antraciet wil combineren met andere antraciete keukenapparaten, dan is het belangrijk deze van hetzelfde merk te nemen. De kleur antraciet kan per merk verschillen, waardoor combinatie met een ander merk vaak tot kleurverschil leidt.

Een inbouw wasmachine in de kleur blauw

Een blauwe inbouw wasmachine is een echte eyecatcher in de keuken. Daarnaast is een blauwe inbouw wasmachine goed te combineren met andere apparaten, waardoor rust ontstaat. U kunt hierbij het beste apparaten van hetzelfde merk uit dezelfde serie selecteren.

Kleur blauw combineren

Indien u kiest voor een blauwe inbouw wasmachine dan is het tevens mogelijk deze te combineren met andere pastel tinten. Denk hierbij aan zacht groen, roze of crème. Deze combinatie behoudt zijn rust en zorgt daarmee voor een verrassend fraai kleurenpalet.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1747 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5