Uitleg over de Smart Touch op Candy wasmachines

Uitleg over de Smart Touch op Candy wasmachines


Hoe werkt de Candy Smart Touch?

Met Smart Touch heeft Candy een personal assistant geïntroduceerd welke de communicatie tussen u als consument en de wasmachine (of andere apparaten in de toekomst) vereenvoudigd. Uw smartphone (NFP geactiveerd) houdt men tegen het Smart Toch-logo van de Candy wasmachine aan en de rest wijst zich vanzelf.

De Smart Touch functie is zeer eenvoudig te installeren. Zet NFC aan op uw wasmachine en hou uw telefoon vervolgens bij het Smart Touch logo, de rest wijst zich vanzelf.De Smart Touch functie is zeer eenvoudig te installeren. Zet NFC aan op uw wasmachine en hou uw telefoon vervolgens bij het Smart Touch logo, de rest wijst zich vanzelf.


Wat doet de Smart Touch van Candy?

De Smart Cycli helpt wasprogramma's te downloaden die afgestemd zijn op de levensstijl van de eindgebruiker. Daarnaast helpt de Voice Assistant de juiste wascyclus te kiezen. En tenslotte houdt de Smart Check-up de wasmachine in topconditie.Verschillende wasmachine

De Smart Touch technlogie vindt u op verschillende wasmachines in het assortiment van Candy. Zo beschikt het volledig assortiment van 7 tot 10 kg. hierover, de 7 kg. wasmachine met compacte diepte en zelfs de was/droogcombinatie. Bij de Grando Vita Smart-reeks is zelfs de Mix Power System-technlogie standaard op de wasmachine aanwezig. Met deze technlogie, die water en zeep op voorhand mengt, kan u erop vertrouwen dat kostbare kleding met zorg en op lage temperaturen gewassen wordt met een onberispelijk resultaat.

Met de Mix Power functie behaald u wasmachine op 20 graden het wasresultaat van 40 graden. Hierdoor bespaard u niet alleen energie, maar blijft uw kleding ook langer mooi Met de Mix Power functie behaald u wasmachine op 20 graden het wasresultaat van 40 graden. Hierdoor bespaard u niet alleen energie, maar blijft uw kleding ook langer mooi


Bron: Candy Nederland, HuishoudElectro

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.