Asko W6884 ECO - de (energie)besparende wasmachine

Zuinig omgaan met natuurlijk energiebronnen is voor Asko vanzelfsprekend. Altijd al geweest ook. Vanaf de eerste wasmachine stond duurzaamheid centraal in de filosofie van Asko. Producten produceren welke langer meegaan. En daarna alle onderdelen die zwaarder zijn dan 50 gram een nieuwe toekomst geven. Die milieuvriendelijkheid levert consumenten een extra voordeel op: energiezuinige en duurzame machines besparen ook veel kosten. Asko legt de lat daarin steeds hoger. Continu zijn ze op zoek naar nog milieuvriendelijkere oplossingen waarmee u meer voordeel heeft. Ontwikkelingen op de markt helpen daarbij.

Steeds meer huishoudens kiezen bijvoorbeeld voor zonnecollectoren op het dak. Asko heeft voor hen de meest voordelige wasmachine: een krachtpatser die werkt op die warmwaterbron en een uiterst efficiënt resultaat aflevert. En dat merken huishoudens als de energierekening op de mat valt.

ASKO W6884 ECO wasmachine met warm en koud water aansluitingASKO W6884 ECO wasmachine met warm en koud water aansluiting


Hoe werkt deze zuinige wasmachine?

De ECO wasmachine heeft twee aansluitingen: één voor koud en één voor warm water. Automatisch kiest de wasmachine de hoeveelheid warm of koud water die nodig is voor het gekozen programma. Als het binnenkomende water daarvoor niet warm genoeg is, wamt de machine het water op. Maar dankzij het gebruik van warm water bereikt de Asko W6884 ECO veel eerder de juiste temperatuur dan de traditionele wasmachine. En dat scheelt! Bij een 60 graden programma bespaart de machine 60 procent aan energie. Bovendien is de ECO 24 minuten eerder klaar met zijn werk !

Door de aansluiting op warm water kan tot 60% aan energie bespaard worden. En de 24 minuten aan tijd !Door de aansluiting op warm water kan tot 60% aan energie bespaard worden. En de 24 minuten aan tijd !


Profiteren in de toekomst?

Indien u op dit moment nog geen zonnecollectoren of andere warm water voorziening heeft, dan is deze Asko wasmachine nog steeds een interessante optie. Standaard staat deze wasmachine afgesteld voor werking op koud water (zoals bij elke andere wasmachine). Voor het gebruik van de warm water optie dient u de instelling eenvoudig in het menu te wijzigen.
Dit uitgangspunt zorgt ervoor dat het ook op dit moment zeer interessant is om de W6884ECO aan te schaffen. Deze wasmachine voldoet aan alle moderne wensen en is momenteel voordelig in aanschaf. En met het oog op de toekomst zou het altijd kunnen zijn dat u de aankomende jaren gebruik gaat maken van zonnecollectoren, een warm water boiler of een andere manier van groene energie. En dan komt de warm water aansluiting van de Asko W6884 ECO wel van pas…

1 artikel(en)