Nieuwe Asko wasmachine met 11 kg trommel W8844 XL

Doordat nieuwe technieken het steeds beter toelaten om de hoeveelheid water, energie en tijdsduur aan te passen aan de hoeveelheid wasgoed in de trommel neemt de flexibiliteit van wasmachines ook toe. ASKO speelt hierop in met de introductie van de W8844 XLW. Een zeer luxe en zuinige wasautomaat uitgevoerd met een 11 kg. trommel. Een grote trommel waar u eenvoudig uw beddengoed e.d. in kunt wassen, maar anderzijds ook moeiteloos een was van 2 of 3 kg. in kunt reinigen.

ASKO lanceert nieuw topmodel wasmachine met 11 kg. trommel: W8844 XLW
ASKO lanceert nieuw topmodel wasmachine met 11 kg. trommel: W8844 XL


Specficiaties

De W8844 XL is een zeer zuinige Asko wasmachine uitgevoerd met een energieklasse A+++ label en voorzien van een waterverbruik van slechts 80 liter. Dat is op een 11 kg. trommel een zeer laag waterverbruik.

De wasmachine is verder uitgevoerd met uitgestelde starttijd, resttijd indicatie, een toerental van 1400 toeren (wat bij een grote 11 kg. trommel neerkomt op een droogresultaat A label) en een koolborstelloze inductie motor.

Zoals u van Asko mag verwachten is ook deze wasautomaat voorzien van het ASKO Quattro systeem met schokbrekers voor optimale stabiliteit. Dankzij de vernieuwde Active Drum trommel wordt ook uw wasgoed daarbij met de hoogste zorgvuldigheid behandeld. Kortom een zeer praktische wasmachine waarbij zowel op kwaliteit als degelijkheid zeer veel aandacht besteed is.

De W8844 XL heeft een eenvoudige bediening en is voorzien van een energieklasse A+++ label
De W8844 XL heeft een eenvoudige bediening en is voorzien van een energieklasse A+++ label


Waarom een 11 kg. wasmachine?

Wassen met een volle trommel is het meest effici├źnt en rendabel wassen. Heeft u er wel eens over nagedacht dat u - en u moet natuurlijk wel het was aanbod daarvoor hebben - u met de nieuwe Asko W8844 XL bijna twee wassen tegelijkertijd kunt wassen (t.o.v. uw oude wasmachine welke gemiddeld 5 tot 6 kg. trommel heeft). Dat is bijna twee keer zo snel, veel zuiniger en dus zeer interessant.

De buitenafmetingen van de nieuwe W8844 XL is 850-880 x 595 x 700 mm. Daarmee is deze wasmachine in hoogte en breedte exact gelijk aan de normale wasmachine, alleen in de diepte is de Asko W8844 XL 10 cm. dieper.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.