Bauknecht of Inventum vrijstaande vaatwassers met 50-90% waterbeveiliging


1 artikel(en)

Een vrijstaande vaatwasser van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum vrijstaande vaatwasser wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum vrijstaande vaatwasser voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum vrijstaande vaatwasser heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Een Bauknecht vrijstaande vaatwasser is onderscheidend

Het merk Bauknecht timmert de laatste jaren sterk aan de weg. In een Bauknecht vrijstaande vaatwasser komt dit tot uiting in de goede specificaties en onderscheidende design gecombineerd met een scherpe prijs. Het van oorsprong Duitse merk heeft de laatste jaren diverse RedDot design prijzen binnen gehaald. De Bauknecht vrijstaande vaatwasser combineert daarnaast een eenvoudige bediening met een fraaie vormgeving. En natuurlijk met bijzondere aandacht voor goede verbruikerswaarden.


Een vrijstaande vaatwasser met 50-90% beveiliging tegen lekkage

Om waterlekkage te voorkomen in uw keuken is een goede waterbeveiliging van zeer groot belang. Er zijn hierbij verschillende soorten waterbeveiligingen. Bij een gedeeltelijke aquastop bent u voor het grootste gedeelte beveiligd tegen lekkage, maar heeft u geen 100% beveiliging. Indien u dit wenst dient u een vaatwasser met aquastop aan te schaffen.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1727 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5