Bosch of Inventum vaatwassers met kuip van roestvrijstaal


1-28 of 41

1-28 of 41

Een vaatwasser van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum vaatwasser wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum vaatwasser voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum vaatwasser heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Een vaatwasser van Bosch staat voor degelijkheid

Een Bosch vaatwasser biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch vaatwasser over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch vaatwasser welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.


Een vaatwasser met kuip van roestvrijstaal

Om een scherpe verkoopprijs te behalen kiezen sommige merken in het lagere prijssegment ervoor de bodem van de kuip van de vaatwasser uit te voeren in kunststof. Omdat op lange termijn de gevolgen hiervan niet bekend zijn wordt bij de keuze voor een nieuwe vaatwasser dit aspect vaak als aandachtspunt naar voren gebracht. Een volledig roestvrijstalen kuip wordt al jaren lang gebruikt en biedt daarmee meer zekerheid.

Wel dient hierbij de opmerking geplaatst te worden dat kunststof op zichzelf geen kwaad kan, daar veel merken dit al jarenlang gebruiken voor de kuip van wasmachines. Alleen het feit dat er een kunststof bodem en roestvrijstalen zijwanden (dus een naad met aanhechting) tesamen gebruikt worden vormt in deze het punt van aandacht.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1728 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5