Bosch of Inventum vaatwassers met besteklade


15 artikel(en)

15 artikel(en)

Een vaatwasser van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum vaatwasser wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum vaatwasser voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum vaatwasser heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Een vaatwasser van Bosch staat voor degelijkheid

Een Bosch vaatwasser biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch vaatwasser over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch vaatwasser welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.


Een vaatwasser met een besteklade

Bij de aankoop van een nieuwe vaatwasser is een flexibele indeling van de korven zeer belangrijk. Omdat u dagelijks de vaatwasser in- en uitruimt is het belangrijk dat deze indeling zoveel mogelijk op uw persoonlijk gebruik is afgestemd. Door te kiezen voor vaatwasser met een besteklade heeft u meer hierin meer mogelijkheden. Bijna alle A-merken bieden zowel modellen met- als zonder besteklade aan.

Meer couverts inhoud

Naast het feit dat een besteklade zorgt voor een overzichtelijke indeling en het bestek veel beter reinigt, is een bijkomend voordeel dat u extra ruimte overhoudt in de onderkorf. Hier hoeft immers geen bestekmand meer geplaatst te worden, waardoor deze ruimte gebruikt kan worden om extra borden of een extra pan te plaatsen.

Gemakkelijk in- en uitladen

Indien u bij het inladen van de besteklade het bestek enigszins sorteert kunt u bij het uitladen van de vaatwasser dit bestek weer snel opruimen. Mede doordat de besteklade bovenin de vaatwasser geplaatst is kunt u direct de vorken, messen, lepels en andere bestek oppakken en in de besteklade opruimen.

De besteklade: een ontwikkeling van Miele

Het Duitse merk Miele is de ontwikkelaar van de besteklade geweest en heeft hier zodoende jarenlang een patent op gehad. Dit patent is enkele jaren geleden afgelopen, waarna andere merken eveneens met vaatwassers voorzien van besteklade op de markt zijn gekomen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunt u zodoende zelf bepalen of u een vaatwasser met besteklade of een bestekkorf wenst.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1748 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5