Bosch of Inventum vaatwassers met 50-90% waterbeveiliging


1 artikel(en)

Een vaatwasser van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum vaatwasser wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum vaatwasser voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum vaatwasser heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Een vaatwasser van Bosch staat voor degelijkheid

Een Bosch vaatwasser biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch vaatwasser over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch vaatwasser welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.


Een vaatwasser met 50-90% beveiliging tegen lekkage

Om waterlekkage te voorkomen in uw keuken is een goede waterbeveiliging van zeer groot belang. Er zijn hierbij verschillende soorten waterbeveiligingen. Bij een gedeeltelijke aquastop bent u voor het grootste gedeelte beveiligd tegen lekkage, maar heeft u geen 100% beveiliging. Indien u dit wenst dient u een vaatwasser met aquastop aan te schaffen.

De Schouw Witgoed heeft 1697 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10