Vaatwasser met geluidsniveau van 39 dB, 40 dB, 41 dB of 42 dB


1-18 of 70

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-18 of 70

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
De Schouw Witgoed heeft 1253 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.6 / 10

Een stille vaatwasser uitgevoerd met 41 dB

Indien u op zoek bent naar een vaatwasser met een laag geluidsniveau, dan zijn deze stille afwasmachines een interessante optie. Door een hoogwaardig akoestisch isolatie pakket in combinatie met een geluidsarme motor heeft u een vaatwasser welke perfect in een woon keuken of open keuken geplaatst kan worden.

Slechts 42 dB geluidsniveau bij een vaatwasser

Moderne vaatwassers worden tegenwoordig steeds vaker met een laag geluidsniveau uitgevoerd. Vaak is dit type vaatwasser iets duurder in aanschaf, maar het dagelijks comfort welke u van een stille afwasmachine heeft is zeer prettig. Zeker indien u thuis over een open of een woon keuken beschikt, is een laag geluidsniveau zeer prettig. Bij een vaatwasser met 42 dB geluidsniveau komt dit mede door een akoestisch isolatiepakket en een verbeterde geluidsarme motor.

Nog stillere vaatwassers

Ten opzichte van een vaatwasser met 42 dB geluidsniveau zijn er nog stillere modellen in de markt te verkrijgen. Momenteel is een vaatwasser met 38 dB de allerstilste in de markt.

Een zeer stille vaatwasser met een geluidsniveau van 39 dB

Bij de keuze voor een nieuwe vaatwasser blijkt het geluidsniveau een doorslaggevende factor te zijn. Zeker indien u over een open keuken of een woon keuken beschikt kan een rumoerige vaatwasser een storende factor zijn. Een vaatwasser met 39 dB geluidsniveau biedt hiervoor echter een geschikte oplossing. Deze modellen zijn zeer goed geïsoleerd en beschikken over een fluisterstille motor.

Een vaatwasser met slechts 40 dB geluidsniveau

Een laag geluidsniveau is één van de belangrijkste wensen bij aanschaf van een nieuwe vaatwasser. Zeker indien de vaatwasser geplaatst is in een open keuken is het geluidsniveau vaak een doorslaggevende factor. Indien u echter een woonkeuken heeft waar u vaak in verblijft, dan is een vaatwasser met 40 dB geluidsniveau een zeer goede keuze.

 • Product advies zoals in onze winkel in Bussum

  1/6

  Keuzehulp

  Weet u nog niet precies welke vaatwasser u moet kopen? Net als in de winkel geven we u graag persoonlijk advies.

  Start direct de keuzehulp via onderstaande button.

  Andere vragen?
  Chat met een adviseur