Smeg

Smeg SF561X oven

Korte beschrijving

De Smeg SF561X is een scherp geprijsde inbouw oven uitgevoerd met multifunctioneel verwarmingssysteem. Naast onder- en bovenwarmte biedt deze oven hetelucht, grill en diverse combinatie functies.
Lees verder

Inbouw oven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

€ 329,00

Gratis bezorging
Oude apparatuur gratis retour
Dat ontzorgt!
De Smeg SF561X is een scherp geprijsde inbouw oven uitgevoerd met multifunctioneel verwarmingssysteem. Naast onder- en bovenwarmte biedt deze oven hetelucht, grill en diverse combinatie functies.

€ 329,00Ga naar bestellen

Beschrijving

De Smeg SF561X is een scherp geprijsde inbouw oven uitgevoerd met multifunctioneel verwarmingssysteem. Naast onder- en bovenwarmte biedt deze oven hetelucht, grill en diverse combinatie functies.

De oven heeft een inhoud van 61 liter en is uitgevoerd met emaille voor eenvoudige reiniging. De temperatuur is instelbaar van 50 tot 250 graden door middel van een draaiknop. Met de andere draaiknoppen kunt u daarbij de gewenste oven functie en eventueel de gewenste bereidingstijd instellen. Na het bereiken van deze tijd hoort u een akoestisch signaal.

Se Smeg SF561X beschikt verder over een zuinig energieklasse A label en heeft anti-fingerprint roestvrijstaal.


Productinfo van fabrikant

Smeg SF561X inbouw oven
Conventionele oven
60 cm Roestvrijstaal
Energieklasse A

 

- 6 functies
- Timer
- Temperatuur instelbaar tot 250°C
- Geforceerde mantelkoeling
- Sterke grill: 2,70 kW
- 4 kookniveaus
- Uitneembare ovendeur, drievoudig glas
- Ever Clean emaille
- Netto inhoud: 61 liter

Energieverbruik bij verhittingsfunctie conventioneel: 1,15 kWh
Aansluitwaarde: 2,80 kW


Inclusief:
1 diepe bakplaat (40 mm)
1 ovenrooster

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
61,00
EAN code
8017709175627
Productcode fabrikant
SF561X
Merk
Smeg
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
583-585 x 554-564 x 560 mm.

Garantie

Op een SMEG oven inbouw SF561X ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Smeg

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag