Smeg

Smeg KDC91XE wand afzuigkap

Korte beschrijving

Wandmodel schouwkap uitgevoerd met een hoge capaciteit van 650 m3/uur en voorzien van 2 x 40 Watt verlichting. De Smeg KDC91XE is instelbaar in 3 verschillende standen en heeft een afvoer van 120 mm.
Lees verder

Wand afzuigkap rvs

Afzuigcapaciteit (m3)
650,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Energieklasse
Energieklasse D
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Het is een mooie afzuigkap,alleen het geluids niveau is een beetje hard als hij voluit staat te zuigen. Maar dat is alleen als je staat te koken met iets wat erg ruikt. Voor de rest hoef je (...)

Piet

Bekijk reviews

Alle opties weergeven

Interesse? Vraag prijs aan!

Door ons brede aanbod van Smeg kunnen wij u een betere aanbieding doen!

Klik op de oranje button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze beste prijs.

   

Wandmodel schouwkap uitgevoerd met een hoge capaciteit van 650 m3/uur en voorzien van 2 x 40 Watt verlichting. De Smeg KDC91XE is instelbaar in 3 verschillende standen en heeft een afvoer van 120 mm.

Beschrijving

Wandmodel schouwkap uitgevoerd met een hoge capaciteit van 650 m3/uur en voorzien van 2 x 40 Watt verlichting. De Smeg KDC91XE is instelbaar in 3 verschillende standen en heeft een afvoer van 120 mm.

Grote meerwaarde van deze afzuigkap ten opzichte van de KD9XE is het feit dat de KDC91XE beschikt over 3 metaalfilters welke de gehele onderzijde van de afzuigkap bestrijken. Zodoende wordt een veel beter afzuigresultaat behaald dan bij de KD9XE, waarbij alleen het middenstuk over een metaalfilter beschikt.

Reden outlet:

Dit betreft een nieuwe afzuigkap in originele verpakking verpakt, maar uit het assortiment van Smeg Nederland is gegaan. Vandaar deze speciale op=op actieprijs. Bekijk alle outlet acties


Productinfo van fabrikant

Smeg KDC91XE afzuigkap
90 cm breed
Capaciteit 650 m3 / uur
Roestvrijstaal- 1 motor dubbele ventilator
- Maximum capaciteit (3e snelheid) volgens EN-61591: 575 m³/u
- Vrije uitloop PO: 650 m³/u
- 3 snelheden
- Verlichting 2 lampjes 40 W
- 3 Metaalfilters
- Opening luchtafvoer: Ø 120 mm

Geluidsniveau:
- Op 1e snelheid: 61 dB(A)
- Op maximum snelheid: 67 dB(A)

Nominaal vermogen: 320 W

Opties
- KITFC2 - Koolstoffilter voor recirculatie

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
650,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Energieklasse
Energieklasse D
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709203054
Productcode fabrikant
KDC91XE
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Schouw model
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
750-1100 x 900 x 500 mm.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap rvs KDC91XE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (3)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

3 review(s)

per pagina
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Mooie afzuigkap, maar ....

Het is een mooie afzuigkap,alleen het geluids niveau is een beetje hard als hij voluit staat te zuigen. Maar dat is alleen als je staat te koken met iets wat erg ruikt.
Voor de rest hoef je niet voluit af te zuigen,en dan is het goed te doen.

Gekocht bij Schouw witgoed in Bussum,we hadden een snelle levering. Aansluiten en ophangen kan je makkelijk zelf.

Beoordeeld door op 5 november 2014

Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

top

Mooi apparaat, met simpele 3-standen bedieningsknop. Zeer krachtige motor, zuigt bij ons thuis met gemak door 5 meter buis.
Ophangen is simpel.
Klein minpuntje is wellicht het geluidsniveau; op stand 3 maakt hij wel erg veel geluid.

Beoordeeld door op 14 januari 2015

Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak

Goede kwaliteit

Super afzuiger voor dit geld! Zuigt goed af, ruik geen etensluchtjes in de keuken. Enige minpunten vind ik de schuifknopjes om stand 1, 2 of 3 aan te zetten. Je schuift gauw verder door dan je wil hiermee. Had persoonlijk liever aparte knoppen hiervoor gehad.

Beoordeeld door op 25 mei 2015

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Smeg

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc