Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg CG90IX9

5-pits inductie fornuis rvs

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg CG90IX9 is een scherp geprijsd 90 centimeter breed fornuis uitgevoerd met inductie kookvlak met daaronder een multifunctionele oven. Dit roesvrijstalen fornuis heeft een energieklasse A label en is uitgevoerd met 8 ovenfuncties.

Kookgedeelte
Het kookvlak heeft vijf inductie zones waaronder een drie zones met een hoog vermogen van 3,0 kW. De zones zijn flexibel indeelbaar en uitgevoerd met een booster functie. Daarmee kunt u tijdelijk extra vermogen aan een zone toewijzen. Door middel van de knoppen aan de voorzijde van het fornuis kunt u de zones bedienen. Op de plaat zelf is een digitale indicator voor onder andere de restwarmte geplaatst.

Luxe oven
Praktisch verder onder dit inductiefornuis is de ruime en zuinige oven. Naast de standaard ovenfuncties als onder- en bovenwarmte en grill beschikt de Smeg CG90IX9 ook over hetelucht en draaispit. Tevens zijn diverse functies met elkaar te combineren.

Plaatsing van de CG90IX9
Bij het plaatsen van het fornuis is het belangrijk rekening te houden met de aansluitwaarde van 13,6 kW. Indien u twijfelt aan uw huidige voorziening adviseren wij u om met uw eigen elektricien of met ons contact op te nemen, zodat de aansluiting gecontroleerd kan worden. Belangrijk verder om te weten is dat dit inductie fornuis beschikt over geforceerde mantelkoeling en zodoende strak tussen twee keukenkasten geplaatst kan worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg fornuis CG90IX9
Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat
Roestvrijstaal
Energieklasse A


KOOKZONES
5 kookzones met booster:
- Vooraan links: 1300 W, 1400 W
- Achteraan links: 2300 W, 3000 W
- Centraal: 2300 W, 3000 W
- Achteraan rechts: 1300 W, 1400 W
- Vooraan rechts: 2300 W, 3000 W

OVEN
- Elektronische display met 5 knoppen
- Elektronische kookwekker begin en einde kooktijd
- Geluidssignaal
- Temperatuur van 50° tot 260° C
- Metalen rekjes, 5 kookniveaus
- Elektrische grill

TOEBEHOREN OVEN
1 druipplaat 40 mm
1 rooster met stop
1 braadspit

TECHNISCHE KENMERKEN
- Nominale aansluitwaarde: 13,6 kW

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8017709217365
Productcode fabrikant
CG90IX9
Merk
Smeg
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Inductie
Energieklasse
Energieklasse A
Ovenfuncties
Conventioneel onder- en bovenwarmte, Hetelucht met onder- en bovenwarmte, Hetelucht met grill, Hetelucht-circulatie met onderwarmte, Hetelucht convex-element, Intensief hetelucht, Ontdooien, Braadspit, Kleine vlak-grill met braadspit, Braadspit met bovenelement en grill
Inhoud
109 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Locatie gas aansluting
n.v.t.
Aansluitwaarde elektra (kW)
13,60
Gebruik buiten Nederland
Aangezien dit inductie fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.
Buitenmaten ( h x b x d )
880-915 x 898 x 598 mm.

Garantie

Op een SMEG fornuis inductie rvs CG90IX9 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Vraag:
Wat is nou het verschil tussen de smeg c9cimx9 en de cg90ix9 en dan vooral aansluitwaade de eerste heeft hoger vermogens maar een lagere aansluitwaarde.

ik heb hier wat aansluiting betreft 3*220v tussen de fase 380 volt kan dit bij beide fornuizen?
1
Ja, dit kan bij beide fornuizen.

De C9CIMX9 is van een veel hogere serie en een aanzienlijk beter fornuis in alle facetten. De CG90IX9 is het instapmodel in 90 cm. inductie van Smeg

beide zijn technisch goede fornuizen, maar zaken als opwarmtijd van de oven, vermogen van de zones e.d. zijn bij de C9CIMX9 veel beter geregeld

En dan is het design natuurlijk nog een belangrijk verschil. De C9CIMX9 is strakker vormgegeven dan de CG90IX9 en sluit daardoor gemakkelijker aan in keukens. Ook bij het inbouwen in een kookeiland is de C9CIMX9 handiger doordat de opstaande rand aan de achterzijde weggelaten kan worden.
Stel uw eigen vraag