Smeg

Smeg C9CTXI9 inductie fornuis

Korte beschrijving

De Smeg C9CTXI9 is een strak vormgegeven inductiefornuis van 90 cm. breed uitgevoerd met 5 inductie kookzones met daaronder een ruime oven. De oven heeft een netto inhoud van 115 liter en beschikt over een zuinig energieklasse A label.
Lees verder

5-pits inductie fornuis rvs

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Soort oven
Elektrische oven
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Smeg C9CTXI9 is een strak vormgegeven inductiefornuis van 90 cm. breed uitgevoerd met 5 inductie kookzones met daaronder een ruime oven. De oven heeft een netto inhoud van 115 liter en beschikt over een zuinig energieklasse A label.

Beschrijving

De Smeg C9CTXI9 is een strak vormgegeven inductiefornuis van 90 cm. breed uitgevoerd met 5 inductie kookzones met daaronder een ruime oven. De oven heeft een netto inhoud van 115 liter en beschikt over een zuinig energieklasse A label.

Het fornuis is verder voorzien van telescopische uitdraaibare poten waarmee de gewenste hoogte eenvoudig ingesteld kan worden. Onder de oven bevindt zich een praktisch opbergruimte.

Kookgedeelte
De kookzones aan de bovenzijde kunnen bediend worden met de knoppen aan de voorzijde van het fornuis. Bovenop de plaat bevindt zich de bediening voor de timer. Tevens wordt digitaal de gekozen stand weergegeven en kan de restwarmte worden afgelezen.

Multifunctionele oven met 11 functies
De oven heeft 5 kookniveaus waarbij - met gebruik van de hetelucht functie - op meerder niveaus tegelijkertijd bereidingen uitgevoerd kunnen worden. Praktisch verder is de aanwezigheid van een draaispit / braadspit en de mogelijkheid van eenvoudige reiniging door middel van de Vapor Clean functie. Bij deze functie zorgt stoom ervoor dat vet en vuil losgeweekt wordt van de binnenwanden van de oven, waardoor deze gemakkelijker zijn schoon te maken.

Installatie en elektra
De C9CTXI9 heeft een aansluitwaarde van 10,2 kW en kan zodoende precies op een normale 3-fase 16A installatie aangesloten worden. Overleg bij twijfel altijd voor aanschaf met een erkend installateur of u huidige installatie hiervoor geschikt is.


Productinfo van fabrikant

Smeg fornuis C9CTXI9
Vrijstaand fornuis 90 cm
v.v. inductie kookplaat
Roestvrijstaal
Energieklasse A
KOOKPLAAT: 5 inductie kookzones met boosterfunctie:

- Linksvoor: Ø 145 mm, 1,40 kW/ 2,20 kW
- Linksachter: Ø 180 mm, 1,85 kW/ 3,00 kW
- Midden: Ø 270 mm, 2,60 kW/ 3,70 kW
- Rechtsachter: Ø 210 mm, 2,30 kW/ 3,70 kW
- Rechtsvoor: Ø 145 mm, 1,40 kW/ 2,20 kW

- Restwarmteindicatie
- Kinderbeveiliging
- Automatische herkenning panafmeting
- Systeem tegen oververhitting/ overkoken

OVEN (MULTIFUNCTIONEEL):
- 11 functies
- Vapor Clean functie
- Timer met automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Temperatuur instelbaar van 50° - 260°C
- 5 kookniveaus
- Mantelkoeling
- Uitneembare ovendeur, drievoudig glas
- Ever Clean emaille
- Zelfreinigende Catalyse emaille wanden
- Netto inhoud: 115 liter
- Grill element: 2,90 kW
- Opbergruimte (push pull klep) onder oven

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN:
- Energieverbruik bij verhittingsfunctie geforceerde hetelucht: 1,19 kWh
- Energieverbruik bij verhittingsfunctie conventioneel: 1,10 kWh
- Totale aansluitwaarde: 10,2 kW

INCLUSIEF:
1 onderhoudsspatel
1 draaispit
2 ovenroosters
1 vangschaal (40 mm)
1 bakplaat (20 mm)

Specificaties

Breedte
90 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8017709228583
Productcode fabrikant
C9CTXI9
Merk
Smeg
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Klopt, met behulp van een apart bestelbare verhogingsset kan de maximaal opgegeven hoogte bereikt worden
Soort kookgedeelte
Inductie
Energieklasse
Energieklasse A
Ovenfuncties
Conventioneel onder- en bovenwarmte, Hetelucht met onder- en bovenwarmte, Hetelucht met grill, Hetelucht-circulatie met onderwarmte, Hetelucht convex-element, Intensief hetelucht, Ontdooien, Braadspit, Kleine vlak-grill met braadspit, Braadspit met bovenelement en grill
Inhoud
115 liter
Kenmerken fornuis
Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Locatie gas aansluting
n.v.t.
Aansluitwaarde elektra (kW)
10,20
Gebruik buiten Nederland
Aangezien dit inductie fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.
Buitenmaten ( h x b x d )
880-915 x 898 x 598 mm.

Garantie

Op een SMEG fornuis inductie rvs C9CTXI9 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Smeg

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Wij dit fornuis ook bij ingepakte bestelling voor u binnen brengen? Veel bedrijven bezorgen dit fornuis buiten op de stoep...Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc