Quooker COMBI+ Flex kokend water kraan in meerdere kleuren

3.9/5  (3 ingevulde reviews)

Belangrijke kenmerken

Kleur
In meerdere kleuren
EAN
8717662136047
Merk
Quooker
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Na lang aarzelen (de prijs ...) toch maar beslist. We hebben hem nu een paar weken en het voelt volledig vertrouwd. We drinken er ook al thee uit. Dat gaat veel sneller en zuiniger dan met een (...)

Paul Overtoom

Bekijk reviews

Alle opties weergeven

Levering: 2-4 werkdagen

€ 1.495,00

Gratis bezorging in Nederland

Korte beschrijving

Lees verder

De Quooker COMBI+ Flex is een kokend- en warmwaterkraan en -boiler in één. Het geheel bestaat uit een inlaatcombinatie, mengventiel, reservoir en kokend-water-kraan. u dient voor een Combi+ als u een warmwater toevoer heeft in uw keuken.

Voordelen van Combi+ systeem
Het combi + systeem zorgt ervoor dat als er warm water wordt aangevraagd bij de mengkraan, het mengventiel een vermenging maakt met het water uit het Quooker reservoir en de CV. Als het warme water vanuit de CV ongeveer 55 graden Celsius is dan is er geen verbruik meer vanuit het Quooker reservoir.

Snel weer op temperatuur
Als de gehele inhoud (7 liter) aan kokend water in een keer gebruikt is, duurt het ca. 15 min. (COMBI+) voor het water weer op temperatuur is. Het water dat uit de kokend-water-kraan komt wordt eerst gezuiverd in het HiTAC®-waterfilter. Om de levensduur van het filter te vergroten, wordt het water dat gebruikt wordt voor warm water niet gefilterd.

Warm water voorziening bij Combi+
Voor de warmwatervoorziening werkt de COMBI+ als volgt. U zet uw mengkraan open. Het water dat nog in uw warmwaterleiding zit en inmiddels afgekoeld is, wordt in eerste instantie gemengd met kokend water uit de Quooker. Naarmate het water in uw warmwaterleiding warmer wordt, wordt er minder kokend water toegevoegd.

Als het water de door u gewenste temperatuur heeft bereikt wordt het kokende water uit de Quooker alleen nog gebruikt voor de kokend-water-kraan en niet meer voor het warme water uit uw mengkraan. Hierdoor kunt u onbeperkt warm water blijven tappen uit de bestaande warmwatervoorziening.

De Flex kraan: flexibel en praktisch
De Flex kraan is uittrekbaar en het uittrekbare gedeelte is ook nog eens flexibel. Zo kan u de kraan op nog meer manieren gebruiken, kunt u uw theepot makkelijk vullen vanaf het aanrecht en kunnen ook emmers of pannen die niet in de wasbak onder de kraan passen, toch gevuld worden.

Leverbaar in chroom, roestvrijstaal en zwart

Standaard wordt deze Quooker Flex kokend water kraan geleverd in het chroom. Tegen meerprijs is de kraan ook leverbaar in roestvrijstaal en per juni 2019 ook in het zwart. Selecteer boven de 'in winkelwagen' button de gewenste kleur en zie direct wat de meerprijs hiervan is.

Info van fabrikant

Quooker COMBI+ Flex kokend water kraan met boiler functie
Kraankeuze: Flex, een flexibele en uittrekbare kraan.
Keukenkraan leverbaar in chroom, rvs of zwart- Inhoud: 7 liter
- Opwarmtijd: 100°C in 15 minuten
- Aansluitwaarde: 2200 W / 230 Volt
- Maximale werkdruk 8 bar

Inclusief
- Kraan met keramisch binnenwerk en kinderbeveiliging

Specificaties:
- Hoeveelheid 40 graden: onbeperkt
- Hoeveelheid 60 graden: onbeperkt
- Reservoir afmetingen (hxø): 470 x 200 mm.
- Met hitac waterfilter

Specificaties

Kleur
In meerdere kleuren
EAN
8717662136047
Merk
Quooker
Soort
kokend water kraan
Quooker kenmerken
COMBI+ kokend en onbeperkt warm, Flex kraan

Garantie

Bij aankoop van een QUOOKER kokend water kraan COMBI+ Flex ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie bestaat uit dekking het arbeidsloon en de benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Bekijk de garantie voorwaarden voor een volledig overzicht: Quooker garantie voorwaarden
Registreer uw aankoop
Quooker adviseert u aankoop te registreren via onderstaande link. Hierdoor kunt u beter geholpen worden bij storingen, op de hoogte gehouden worden over onderhoud. Registreer uw Quooker
Wat te doen bij een storing?
Neem bij een storing contact met ons via telefoonnummer 035 69 18 115 of per e-mail via info@deschouwwitgoed.nl Op basis van uw storing gaan we contact opnemen met Quooker Nederland en overleggen hoe de storing het snelste opgelost kan worden. Hiervoor zijn diverse oplossingen denkbaar. Er zal vervolgens door ons of Quooker Nederland contact met u opgenomen worden om deze oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens Quooker Nederland:
Quooker wordt in Nederland door Petri gevoerd. U kunt hen direct bereiken op telefoonnummer 0180 420488 of per e-mail info@quooker.nl.

Reviews (3)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

3 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Quooker incl plaatsing

Wij hebben een monumentale keuken. Was even zoeken war het beste past. Maar uiteindelijk is alles netjes geplaatst en het weekt

Beoordeeld door op 18 september 2022
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

tevreden en werkt goed

tevreden, werkt goed en is makkelijk in gebruik

Beoordeeld door op 12 september 2022
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Niet goedkoop, maar wél een waardevolle aanvulling

Na lang aarzelen (de prijs ...) toch maar beslist. We hebben hem nu een paar weken en het voelt volledig vertrouwd. We drinken er ook al thee uit. Dat gaat veel sneller en zuiniger dan met een waterkoker. Tot nu toe geen probleem met de watervoorraad van 7 liter, zelf niet terwijl het een "coldfill" is (aangesloten op de koudwaterleiding, zodat hij de CV-ketel niet belast).

Beoordeeld door op 19 januari 2020

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Voor meer

Luxere Quooker

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Levering: 2-4 werkdagen
1495,00
gratis installatie GRATIS INSTALLATIE
Profiteer nu van gratis montage (twv € 200,-) bij aanschaf van deze Quooker kokend water kraan
Bekijk voorwaarden
Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc