Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Plasmahome plasmafilter RONDO 800 SMAL

Korte beschrijving

Lees verder

De Plasmahome plasmafilter RONDO 800 SMAL is een apart plasmafilter dat in de afzuigkap wordt gemonteerd en geschikt is voor afzuigkappen met een afvoerdiameter van 12 cm. Standaard wordt er echter een verloop meegeleverd voor het aansluiten op een 15 cm. diameter.

Dit plasmafilter zorgt voor de koude verbranding van vet en de verwerking van kooklucht. Bij het plasmafilter gaat de lucht niet naar buiten, maar wordt gefilterd. Doordat een Plasmahome filter een zeer hoog rendement behaalt werkt deze vergelijkbaar en - bij een lange weg van de afvoer naar buiten - soms zelfs beter dan een aparte afvoer naar buiten.
Het filter is eenvoudig te plaatsen waarbij alle benodigde aansluitmaterialen voor plaatsing van het filter meegeleverd worden.

Als u uw afzuigkap aanzet, activeert het plasmafilter zichzelf automatisch zodra deze geïnstalleerd is. De vette lucht zal op een veilige manier verbrand worden, waarna het filter de kooklucht zal verwerken. Belangrijk bij de plasmaNorm is om - na gebruik van de afzuigkap - deze regelmatig nog gedurende 10 minuten te laten nadraaien. Hiermee wordt zowel de keuken / ruimte van lucht ververst en reinigt het plasmafilter zichzelf.

DEMONSTRATIE IN ONZE WINKEL IN BUSSUM

Bent u benieuwd naar de werking, installatie en prestaties van dit plasmafilter? Ter demonstratie staat het Plasmahome filter geïnstalleerd op een Novy afzuigkap in onze winkel in Bussum. Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze winkel in Bussum om de werking, de eenvoudige installatie en de prestaties van dit plasmafilter zelf te komen bekijken.

Info van fabrikant

Plasmahome plasmafilter RONDO 800 SMAL


Voordelen op een rij:
- luchtzuivering tot 99%
- zeer laag energieverbruik (slechts 3,5 kW op jaarbasis)
- sterilisatie van de lucht
- bij regelmatig nadraaien hoeven er geen filters vervangen te worden
- veiligheid en gezondheid door het tegengaan van ziektekiemen van schadelijke stoffen
- effectief luchtcirculatiesysteem

Luchtdoorvoer:
- Volumestroom: 800 m3/uur

Stroomverbruik:
- Max 0,5 Watt standby stand
- Jaarlijks 3,65 kW p.a.

Technische eigenschappen:
- Materiaal: aluminium, AIMg3, P6
- Afmetingen: diameter: 185 mm.
- Hoogte 310 mm.
- Doorsnede 185 mm.
- Aan te sluiten op diameter van afzuigkap van 12 cm., maar verloop stuk naar 15 cm. wordt standaard meegeleverd

Filter fasen:
- Plasmahome elektrode
- sorPan actieve kool

Toepassing:
- Geur verwijderen
- Lucht zuivering
- VOS reductie

Specificaties

Productcode fabrikant
RONDO 800 SMAL
Merk
Plasmahome
Soort
plasmafilter

Garantie

Bij aankoop van een Plasmahome plasmafilter RONDO 800 SMAL ontvangt u 5 jaar volledige garantie op de het filter. Zowel voorrijkosten, arbeidsloon als eventueel benodigde onderdelen vallen hieronder.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Plasmahome en uw storing bespreken.U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Vraag:
Goedendag,

Wij zoeken een plasmafilter voor onze whirlpool afzuigkap. Past deze ook in een whirlpool-akr-759- en werkt het ook zoals heg zou moeten
Werken. Wij hadden ene plasmamade maar deze past niet en kon de kracht niet aan. De afzuigkap is rond de 700 m3

Mvg,

Azam
1
Het schachtdeel van deze afzuigkap is 25,1 cm. diep en 23,8 cm. breed. Dat is een groot schachtdeel waar zowel de normale RONDO 800 als ook de smalle RONDO 800 SMAL in past. De voorkeur zou echter de normale zijn in dit geval.
Vraag:
Goedendag, wij zouden een plasmafilter op een siemens wandschouwkap (recht) willen monteren de schacht is 18.7cm x 25.6cm.
De maximale luchtstroom volgens de specificities is 717.5 m2.
Zou de Ronda 800 small hiervoor geschikt zijn en heft u hier ervaring mee?
Vriendelijke groet,
Pierre
1
Ja, wij hebben zeer veel ervaring met gebruik van de plasmafilters in bestaande afzuigkap. Momenteel draait er als test ook 1 bij een collega zodat we uit ervaring kunnen spreken waar het gaat om werking en prestaties. En dit is tot nu toe zowel bij veel klanten als bij onze collega tot volle tevredenheid.

U heeft aan een schacht met een diameter ruimte van 18,7 cm. te hebben. Hierin zou net de small uitvoering kunnen van plasmahome, maar dit komt wel heel nauw uit. Weet u ook het vermogen van uw huidige Siemens afzuigkap? Dan kan ik checken welk smal filter van PlasmaHome u hier het beste voor kunt gebruiken.
Vraag:
1. Past/werkt deze veilig in de Siemens LC98KLR61S afzuigkap? Deze heeft een schacht van 190x260mm.
2. Kan je dit filter zelf eenvoudig installeren?
3. Heb je nog andere onderdelen van Siemens nodig? Bijvoorbeeld de Circulatieluchtmodule CleanAir LZ10AXC50 voor een beter installatie mogelijkheid / meer ruimte / mooier wegwerken?
4. Is er een website van de fabrikant welke geraadpleegd kan worden van PlasmaHome?
1
Onderstaand de antwoorden:

1. het plasmafilter heeft een diameter van 18,5 cm. Het is krap aangezien uw schachtdeel 19 cm. is maar het zou moeten passen.

2. ja, dit is niet heel ingewikkeld. Het plasmafilter komt ten hoogte van de sleuven die in het schachtdeel geplaatst zitten. Naar die hoogte moet u dus toewerken. De ruimte tussen de uitgang van de afzuigkap en het plasmafilter (welke op de hoogte van de sleuven geplaatst zit) moet u dus overbruggen met bijv. een vaste pijp.

3. In principe niet mits er sleuven in het schachtdeel zitten. De lucht moet immers weer terug de ruimte in en dat is een voorwaarde.

4. U kunt het beste uw vragen direct aan ons stellen, maar anders zou u ook op de Duitstalige website van PlasmaHome terecht kunnen.
Vraag:
Goedendag, wij zoeken een filter voor onze whirlpool AKR 916 IX/2. Heeft u een suggestie?

Mvgr,
Sasha
1
Ja zeker, ik zou gaan voor een plasmafilter. Dan heeft u direct een definitieve oplossing waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Alternatief is werken met koolstoffilters, maar deze dienen wel elk half jaar vervangen te worden.
Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc