Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Plasmahome plasmafilter plint QUADRO 800

Korte beschrijving

Lees verder

De Plasmahome plasmafilter QUADRO 800 is een apart plasmafilter dat in de afzuigkap wordt gemonteerd en geschikt is voor plaatsing in een plint en/of in een plafondunit. Dit plasmafilter zorgt voor de koude verbranding van vet en de verwerking van kooklucht.

Bij het plasmafilter gaat de lucht niet naar buiten, maar wordt gefilterd. Doordat een Plasmahome filter een zeer hoog rendement behaalt werkt deze vergelijkbaar en - bij een lange weg van de afvoer naar buiten - soms zelfs beter dan een aparte afvoer naar buiten.
Het filter is eenvoudig te plaatsen waarbij alle benodigde aansluitmaterialen voor plaatsing van het filter meegeleverd worden.

Als u uw afzuigkap aanzet, activeert het plasmafilter zichzelf automatisch zodra deze geïnstalleerd is. De vette lucht zal op een veilige manier verbrand worden, waarna het filter de kooklucht zal verwerken. Belangrijk bij de Plasmahome is om - na gebruik van de afzuigkap - deze regelmatig nog gedurende 10 minuten te laten nadraaien. Hiermee wordt zowel de keuken / ruimte van lucht ververst en reinigt het plasmafilter zichzelf.

Info van fabrikant

Plasmahome plasmafilter QUADRO 800


Voordelen op een rij:
- speciaal compact rechthoekig
- luchtzuivering tot 99%
- zeer laag energieverbruik (slechts 3,5 kW op jaarbasis)
- sterilisatie van de lucht
- bij regelmatig nadraaien hoeven er geen filters vervangen te worden
- veiligheid en gezondheid door het tegengaan van ziektekiemen van schadelijke stoffen
- effectief luchtcirculatiesysteem

Luchtdoorvoer:
- Volumestroom: 800 m3/uur

Stroomverbruik:
- Max 0,5 Watt standby stand
- Jaarlijks 3,65 kW p.a.

Technische eigenschappen:
- Materiaal: aluminium, AIMg3, P6
- Afmetingen: 90 x 290 x 600 mm.
- Aansluitopening: 220 x 90 mm.

Filter fasen:
- Plasmahome elektrode
- sorPan actieve kool

Toepassing:
- Geur verwijderen
- Lucht zuivering
- VOS reductie

Specificaties

Merk
Plasmahome
Soort
plasmafilter

Garantie

Bij aankoop van een Plasmahome plasmafilter plint QUADRO 800 ontvangt u 5 jaar volledige garantie op de het filter. Zowel voorrijkosten, arbeidsloon als eventueel benodigde onderdelen vallen hieronder.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van Plasmahome en uw storing bespreken.U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Vraag:
1. Volgens omschrijving op de webpagina: belangrijk bij de Plasmahome is om, na gebruik van de afzuigkap, deze regelmatig nog gedurende 10 minuten te laten nadraaien.

Moet de afzuigkap langer aanblijven (= de afzuigkap moet 10 minuten langer dan normaal aanblijven) of moet de Plasmahome ingeschakeld blijven (met een uitschakelvertraging?).

2. Volgens omschrijving op de webpagina: bij regelmatig nadraaien hoeven er geen filters vervangen te worden.

Wat kost het als de filters eventueel wel vervangen moeten worden?

1
Bedankt voor uw interesse.

Bijgaand de antwoorden op de door u gestelde vragen:

1. Nee, 10 minuten is echt voldoende. Langer nadraaien heeft geen zin, dan gaat u schone lucht rondblazen.

2. Dit is een beetje afhankelijk van het model. Het gaat om het koolstofstoffilter die om het filter heen zit en de laatste kooklucht reinigt.
Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc