Pelgrim

Pelgrim PKI154RVS vrijstaande inductie kookplaat

Korte beschrijving

De Pelgrim PKI154RVS is een inductie kookplaat uitgevoerd met 4 zones. De kookplaat heeft een aansluitwaarde van 3,2 kW en kan zodoende op een enkele 230 Volt groep worden aangesloten.
Lees verder

4-pits vrijstaande inductie kookplaat

Soort
Vrijstaande inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
54,00
Bekijk specificaties

Interesse?

Dit artikel is alleen via onze winkel verkrijgbaar.

Bezoek ons in Bussum voor advies omtrent deze Pelgrim kookplaat of neem contact met ons op.

Bel 035-6918115 of mail ons    
De Pelgrim PKI154RVS is een inductie kookplaat uitgevoerd met 4 zones. De kookplaat heeft een aansluitwaarde van 3,2 kW en kan zodoende op een enkele 230 Volt groep worden aangesloten.

Beschrijving

De Pelgrim PKI154RVS is een inductie kookplaat uitgevoerd met 4 zones. De kookplaat heeft een aansluitwaarde van 3,2 kW en kan zodoende op een enkele 230 Volt groep worden aangesloten.

Werking van de PKI154RVS
Door het Smart Inductie systeem regelt de kookplaat het vermogen zelf. Bij gebruik van 2 zones zal - na inschakeling van de 3e zone - het vermogen van alle zones automatisch teruggezet worden. Op deze wijze blijft de kookplaat binnen de opgegeven aansluitwaarde. Houdt u hier dus wel rekening mee, aangezien u op dat moment dus minder vermogen heeft voor uw bereidingen.

Deze vrijstaande kookplaat is 54 centimeter breed en uitgevoerd met een zwarte decorloze glasplaat. Praktisch is de eenvoudige bediening welke zich middenvoor bevindt.


Productinfo van fabrikant

Pelgrim kookplaat PKI154RVS
Inductiekookplaat
54 cm breedSpecificaties
- 2 x kookzone ø 20,0 cm - 50-3000 W
- 2 x kookzone ø 16,0 cm - 50-1400 W
- 10 standen per kookzone
- SMART-Inductie
- Full touch control
-  

Gebruikersgemak
- Makkelijk aan te sluiten op bestaand stopcontact
- Tiptoetsbediening
- RVS sierlijst rondom ter bescherming van de glasplaat
- 4 timers met uitschakelfunctie (tot 99 min.)
- Restwarmte indicatie
- Kookduurbegrenzing
- Kinderslot
- Boostfunctie per kookzone; tijdelijk extra krachtig vermogen

Schoonmaakgemak
- keramisch glas; extra stoot- en krasvast

Specificaties

Type
Vrijstaande inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
54,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8715393137531
Merk
Pelgrim
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,20
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Plaats de kookplaat in de nis, monteer deze volgens de montage handleiding en sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact.
Buitenmaten ( h x b x d )
71 x 540 x 560 mm

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 5 jaar garantie bij aankoop van de PELGRIM kookplaat inductie vrijstaand rvs PKI154RVS. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM kookplaat inductie vrijstaand rvs PKI154RVS zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Vraag:
zit aan de Pelgrim pk1154rvs de stekker aan?
1
Ja, dit is een speciale vrijstaande inductie kookplaat welke op een normale 230 Volt groep aangesloten kan worden. Deze wordt daarom - in tegenstelling tot alle andere inductie kookplaten - wel geleverd met een stekker.
Vindt u deze vraag nuttig?        
Vraag:
wat is de prijs van de Pelgrim,en of heeft heeft u nog meer keuze in Inductie vrijstaand met een breedte van 54cm
1
Nee, dit is het enige model in die breedte die beschikbaar is.
Vindt u deze vraag nuttig?        
Vraag:
Ik krijg een 2 fasen aansluiting met stopcontact. Kan ik deze inductieplaat dan ook gebruiken als ik een perilex stekker aanzet? En krijg ik dan op alle 4 zones tegelijk maximaal tot 7360
1
Nee, dat is bij deze kookplaat niet mogelijk. U kunt deze maar tot 3,2 kW belasten. Als u hier dus een hoger vermogen op gaat zetten dan zal deze niet opeens hoger benut kunnen worden.

Voor de de door u aangegeven wensen kunt u dus beter op zoek naar een andere vrijstaande inductie kookplaat welke wel geschikt is om op 2 x 230 Volt aan te sluiten.
Vindt u deze vraag nuttig?        

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc