Pelgrim PK654WIT vrijstaande elektrischee kookplaat

Korte beschrijving

54 cm. brede vrijstaande kookplaat uitgevoerd in de kleur wit en voorzien van vier elektrische kookzones. De Pelgrim PK654WIT beschikt over een wit emaille vangschaal en is traploos regelbaar.
Lees verder

4-pits vrijstaande elektrischee kookplaat

Soort
Vrijstaande elektrische
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
54,00
Bekijk specificaties
54 cm. brede vrijstaande kookplaat uitgevoerd in de kleur wit en voorzien van vier elektrische kookzones. De Pelgrim PK654WIT beschikt over een wit emaille vangschaal en is traploos regelbaar.

Beschrijving

54 cm. brede vrijstaande kookplaat uitgevoerd in de kleur wit en voorzien van vier elektrische kookzones. De Pelgrim PK654WIT beschikt over een wit emaille vangschaal en is traploos regelbaar.

Boven de kookplaat bevindt zich een glazen deksel waarmee u de kookplaat kunt 'afsluiten'.


Productinfo van fabrikant

Pelgrim kookplaat PK654WIT
Elektrokookplaat
54 cm breedSpecificaties
- 2 x kookzone Ø 145 mm - 1500 W
- 2 x kookzone Ø 180 mm - 2000 W

Gebruikersgemak
- Sierdeksel van transparant glas
- 54 cm breed: past op tafelmodel koelkast
- Bedieningsknoppen voor; meer ruimte voor pannen

Specificaties

Type
Vrijstaande elektrische
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
54,00
Uitvoering
Wit
EAN
8715393110602
Merk
Pelgrim
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,00
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
90 x 540 x 560 mm.

Garantie

Pelgrim Nederland geeft u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de PELGRIM kookplaat elektrisch PK654WIT. Dit betreft in de eerste twee jaar de voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Mocht de monteur voor een service bezoek bij u komen en vaststellen dat de storing te wijten is aan een gebruikersfout of dat het kunststof onderdelen betreft, houdt u er dan rekening mee dat dit niet onder garantie valt.

Wat houdt de deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat arbeidsloon, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien hierboven aangegeven staat dat u op de PELGRIM kookplaat elektrisch PK654WIT zelfs 5 jaar garantie heeft, dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (standaard is 2 jaar fabrieksgarantie) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per email naar info@deschouwwitgoed.nl. Voordeel voor u als consument bij aanmelding van de storing betreft:
1. u hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant
2. bepaalde storingen lost onze eigen service dienst op wat voor u voordeliger is
3. wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen
4. als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Pelgrim service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het vraag monteursbezoek aan - formulier op de website van Pelgrim service. Telefonisch is de servicedienst van Pelgrim te bereiken op nummer 0900 - 555 00 03.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Pelgrim apparaten
Als u gelijktijdig vier Pelgrim apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.


Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc