Wat zijn de verschillen tussen de Floww boilers?

Floww heeft drie boilers in het assortiment welke geschikt zijn voor specifieke situaties. Omdat de boilers bij veel Floww kokend water kranen uit het assortiment gebruikt kunnen worden is het belangrijk de juiste keuze te maken.

De Floww Solo boiler geplaatst in een keukenkastDe Floww Solo boiler geplaatst in een keukenkast


Inhoud en afmetingen

Floww heeft een grote boiler (Combi XL)met een inhoud van 10 liter in het programma. Deze boiler wordt in opdracht van Floww door Itho Daalderop ontwikkeld en is eenvoudig te plaatsen in iedere keukenkast. Logischerwijs is deze boiler tevens de grootste uitvoering met een afmeting van 45 bij 30 bij 29 centimeter.

Met een inhoud van 4,7 liter is de Combi-L het kleinere alternatief. Deze speciale plintboiler is de oplossing om ruimte in uw keukenkast te behouden. De afmetingen zijn 14 cm. hoog, 21 cm. diep en 55 cm. breed.

Ten slotte heeft Floww ook de Solo boiler in het assortiment. Deze boiler beschikt over een keramisch element en heeft zodoende een automatisch ontkalksysteem, iets wat zeer belangrijk is om een lange levensduur van de boiler te garanderen. De Floww Solo boiler heeft een inhoud van 3,25 liter en beschikt over een hoogte van 48 cm, breedte van 15 cm. en diepte van 24 centimeter.

In onderstaand overzicht is schematisch de kenmerken weergegeven:

Wat zijn de verschillen tussen de Floww boilers?


Capaciteit

Naast de inhoud en afmetingen speelt ook de capaciteit een belangrijke rol. Dit is mede afhankelijk van het vermogen van het verwarmingselement. De Combi-XL is ook hier de sterkste uitvoering met een capaciteit van 7,5 liter kokend water en 32 liter warm water (40 graden).

De Combi-L heeft een capaciteit van 3 liter kokend water (100 graden) en warm water (14 liter). Bij de Solo boiler is alleen kokend water een optie, deze heeft hiervoor 3 liter beschikbaar.

Bijzonderheden

In het overzicht vindt u ook enkele specifieke punten waarop u uw keuze voor een bepaalde boiler kunt bepalen. Zo is de Combi-L een boiler welke achter de plint van uw keuken geplaatst kan worden, waardoor in de keukenkast zelf meer inhoud overblijft. De Solo boiler heeft weer als voordeel dat deze een keramisch element heeft en zodoende geen apart ontkalkingsfilter nodig heeft. De Combi-XL daarentegen is weer de uitvoering met de grootste inhoud in liters en zodoende praktisch in gebruik. Kortom: elke van de drie boilers heeft specifieke voordelen welke - bij de keuze voor de juiste uitvoering - zeker meegewogen dienen te worden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.