SMEG inbouw gas barbecue BIBQ1205H

Zin in een zomerse BBQ in de tuin? Met de ingebouwde outdoor gas BBQ kunt u altijd een echt grillfestijn beginnen in een mum van tijd! De outdoor gas grills zijn speciaal ontworpen voor een ontspannen barbecue en kan gemakkelijk aangesloten worden op zowel LPG als aardgas.

SMEG inbouw gas barbecue BIBQ1205HSMEG inbouw gas barbecue BIBQ1205H


Met de Smeg buitenbarbecue heeft u geen concessies te doen, zelfs niet in uw eisen omtrent het ontwerp. Dankzij het professionele uiterlijk ziet de Smeg barbecue er altijd goed uit tijdens het grillen.

Uitvoering Smeg barbecue

De vijf hogesnelheids branders van 4,0 kW gepolijst roestvrijstaal zorgen er razendsnel voor dat de barbecue op temperatuur is. Zowel de grillroosters als de teppanyaki plaat van massief roestvrijstaal. En dan ook nog eens optimaal gebruiksgemak!

De Smeg barbecues zijn multifunctioneel. Dankzij de dubbelwandige deksel met geïntegreerde thermometer, wordt een kooktemperatuur van 400 graden bereikt als deze wordt gesloten. Zo kunt u dus niet alleen grillen, maar ook als een kok een verscheidenheid aan smakelijke gerechten bereiden in een oven!

Inbouw en design

Druipend vet, olie of jus zijn veilig dankzij de afneembare vet verzamelhouder van roestvrijstaal. Dit is niet alleen perfect om uw mooie terrasvloer te beschermen tegen residu, maar ook om de brander en het omliggende gebied te beschermen tegen onnodige vervuiling.

De Smeg BIBQ1205H is fraai in te bouwen in een werkblad van een buitenkeukenDe Smeg BIBQ1205H is fraai in te bouwen in een werkblad van een buitenkeuken


U heeft natuurlijk het meeste plezier van uw barbecue als u weet dat deze maximaal veilig en duurzaam is. De buitenste onderdelen van de barbecueroosters zijn 316 (Navy Standard), gemaakt van bijzonder hoge kwaliteit roestvrijstaal AISI dat een maximale bescherming tegen corrosie biedt.

Als accessoire is er een robuuste weerbestendige afdekking van versterkt kookstofvezel beschikbaar. Deze beschermt de barbecuegrill tegen allerlei storende omgevingsinvloeden zoals regen, sneeuw, hagel, stof en vuil. Met de afdekking beschermt u uw barbecue, waardoor deze schoon, droog en snel weer te gebruiken blijft.

Bron: Smeg Duitsland

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.