Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie

Quooker

1-16 of 29

1-16 of 29

De kokend water kraan zorgt voor gemak in uw keuken

Keukenkranen en kokend water kranen vormen een steeds belangrijk onderdeel in de keuken. Deze mengkranen bieden dan ook steeds meer mogelijkheden. Zowel wat design betreft, als wat betreft de mogelijkheden. Met direct kokend water heeft u daarbij niet alleen het comfort, maar ook de besparing van energie. Praktisch zijn ook de 3-in-1 kokend water kranen welke - naast kokend water - ook gewoon koud en warm water bieden. Een all-in-one oplossing voor iedere keuken.

Quooker, de kokendwaterkraan pionier in Nederland

Op het vlak van kokend water kranen zijn diverse aanbieders actief. Aan de basis staat het merk Quooker. Zij hebben de kokend water kraan groot gemaakt in de Nederlandse keuken en hebben de laatste jaar diverse innovaties uitgebracht. Zo zijn er Quooker kokend water kranen welke - naast het geven van kokend water - ook warm water en koud water via hetzelfde boiler systeem kunnen geven. Daarmee kunt u uw huidige keukenkraan vervangen voor een all-in-one kraan en heeft u dus niet meer een aparte keukenkraan en een aparte kokend water kraan nodig.