Fusion Round


6 artikel(en)

6 artikel(en)

Direct kokend water van Quooker

De Quooker kokend water kraan is een zeer praktisch aanvulling voor iedere keuken. Beschikt op elk moment over kokend water en u wint tijd, bespaart energie en wint op comfort. Quooker biedt met de Fusion lijn nu ook 3-in-1 keukenkranen: met 1 kraan koud, warm en kokend water tappen. Fraai in uw keuken, kind veilig en onvoorstelbaar praktisch.


Fusion Round design kraan van Quooker

De Fusion Round behoort tot de alleskunnens van Quooker. Met één kraan kunt u geheel naar eigen wens kiezen voor kokend, warm of koud water. En in combinatie met de CUBE ook nog voor bruisend of gekoeld water. Kortom: mogelijkheden genoeg en dat gecombineerd met deze fraai vormgegeven Fusion Round kraan. De kraan heeft een hendel waarmee direct koud/warm water op de door u gewenste temperatuur gevraagd kan worden. Via de druk en draaiknop op de kraan zelf kunt u vervolgens het kokend water vragen.

Technische eigenschappen:
De Fusion Round wordt standaard geleverd in het chroom maar is tegen meerprijs ook verkrijgbaar in het roestvrijstaal, zwart en zelfs goud kleur. De kraan heeft een hoogte van 36,6 cm. en beschikt over een sprong van 22 cm. De kraan kan 360 graden gedraaid worden en die via een gat van 35 mm. door het aanrecht doorgevoerd te worden.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1727 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5