Cube


9 artikel(en)

9 artikel(en)

Direct kokend water van Quooker

De Quooker kokend water kraan is een zeer praktisch aanvulling voor iedere keuken. Beschikt op elk moment over kokend water en u wint tijd, bespaart energie en wint op comfort. Quooker biedt met de Fusion lijn nu ook 3-in-1 keukenkranen: met 1 kraan koud, warm en kokend water tappen. Fraai in uw keuken, kind veilig en onvoorstelbaar praktisch.


CUBE voor gefilterd en koel bruisend water

Wilt u naast kokend water ook beschikken over gekoeld, gefilterd en/of bruisend water? Dan is de CUBE een mooie toevoeging. Met deze nieuwe ontiwkkeling van Quooker beschikt u in een handomdraai over een heerlijk glas puur, fris water. Of maakt u eenvoudig de lekkerste limonades of cocktails.

Hoe werkt de CUBE?
De CUBE plaatst u onderin de keukenkast naast het kokend water reservoir. Er zit een filter in dat het water even goed zuivert als het water dat u in flessen in de winkel kunt kopen. Aan het reservoir zit een CO2 cilinder gekoppeld waarmee u tot wel 60 liter water bruiswater via de Quooker keukenkraan kunt tappen.

Technische eigenschappen
De CUBE heeft een afkoeltijd van 40 minuten en heeft een stand-by verbruik van 16 Watt. De cassette welke in de kast geplaatst moet worden is 43 cm hoog, 23,5 cm. breed en 44 cm. diep.De Schouw Witgoed heeft 1691 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.5 / 10