Cube


9 artikel(en)

9 artikel(en)

Direct kokend water van Quooker

De Quooker kokend water kraan is een zeer praktisch aanvulling voor iedere keuken. Beschikt op elk moment over kokend water en u wint tijd, bespaart energie en wint op comfort. Quooker biedt met de Fusion lijn nu ook 3-in-1 keukenkranen: met 1 kraan koud, warm en kokend water tappen. Fraai in uw keuken, kind veilig en onvoorstelbaar praktisch.


CUBE voor gefilterd en koel bruisend water

Wilt u naast kokend water ook beschikken over gekoeld, gefilterd en/of bruisend water? Dan is de CUBE een mooie toevoeging. Met deze nieuwe ontiwkkeling van Quooker beschikt u in een handomdraai over een heerlijk glas puur, fris water. Of maakt u eenvoudig de lekkerste limonades of cocktails.

Hoe werkt de CUBE?
De CUBE plaatst u onderin de keukenkast naast het kokend water reservoir. Er zit een filter in dat het water even goed zuivert als het water dat u in flessen in de winkel kunt kopen. Aan het reservoir zit een CO2 cilinder gekoppeld waarmee u tot wel 60 liter water bruiswater via de Quooker keukenkraan kunt tappen.

Technische eigenschappen
De CUBE heeft een afkoeltijd van 40 minuten en heeft een stand-by verbruik van 16 Watt. De cassette welke in de kast geplaatst moet worden is 43 cm hoog, 23,5 cm. breed en 44 cm. diep.Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1728 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5