Quooker


8 artikel(en)

8 artikel(en)

Direct kokend water van Quooker

De Quooker kokend water kraan is een zeer praktisch aanvulling voor iedere keuken. Beschikt op elk moment over kokend water en u wint tijd, bespaart energie en wint op comfort. Quooker biedt met de Fusion lijn nu ook 3-in-1 keukenkranen: met 1 kraan koud, warm en kokend water tappen. Fraai in uw keuken, kind veilig en onvoorstelbaar praktisch.


Boneco overig, de nummer 1 in Nederland

Als u op zoek bent naar een echt goede overig dan is de specialist in Nederland het merk Boneco. Dit Zwitserse merk loopt niet alleen voor in de ontwikkeling, het besteed ook nog eens zeer veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten. Zo wordt met Zwitserse precisie steeds een stap voorwaarts gemaakt in verbetering van prestaties en kwaliteit. Ontdek het zelf ...


Een overig met uitneembare vaatdouche

Praktisch in gebruik zijn kranen waarbij de kop van de kraan uitneembaar is en als vaatdouche gebruikt kan worden. Daarmee kunt u eenvoudig uw vaatwerk afspuiten en zodoende het ergste vuil verwijderen. Vaak hebben deze kranen ook een speciale stand met harde stralen voor een betere verwijdering van loszittend vuil.