Electrolux of Miele ovens met magnetron met nishoogte van 45 cm


9 artikel(en)

9 artikel(en)

Een oven met magnetron van Electrolux

Het merk Electrolux is al jarenlang een begrip op de Nederlandse markt. Het merk wordt gepositioneerd tussen Zanussi en AEG in en combineert daarmee het beste van beide merken. Een scherpe prijsstelling voor een bewezen product. De Electrolux oven met magnetron is daarvan een voorbeeld. Naast goede specificaties biedt dit product een eenvoudige bediening. Daarbij is tevens aandacht besteed aan milieu en design.


Top kwaliteit oven met magnetron van Miele

Een Miele oven met magnetron staat voor kwaliteit, degelijkheid en een lange levensduur. Deze robuuste bouw wordt bij de Miele oven met magnetron gecombineerd met aspecten als milieu en eenvoudige bediening. Miele heeft de hoogste waardering op het gebied van klanttevredenheid en weder aankoop bereidheid. Daarmee biedt deze Miele oven met magnetron u jarenlang plezier en zekerheid.


Een inbouw oven met magnetron met nishoogte 45 cm

Veel apparaten in de Nederlandse keukens zijn uitgevoerd in een nishoogte van 45 cm. Naast het feit dat deze hoogte een goede binnenruimte biedt, is deze maat ook goed te plaatsen boven een inbouw koelkast. In dit segment zijn diverse apparaten zoals koffiemachine, (combi)stoomoven, magnetron en zelfs een televisie leverbaar. Daardoor kunt u deze inbouw oven met magnetron in zowel naast elkaar alswel boven elkaar perfect combineren met andere apparaten uit dezelfde lijn.