Inventum of Steel inbouw ovens met breedte 90 cm


1 artikel(en)

Een inbouw oven van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum inbouw oven wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum inbouw oven voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum inbouw oven heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Een inbouw oven van Steel

Als u houdt van een robuust 'Amerikaans' design dan is een Steel inbouw oven zeker een optie. Zowel in design als in kwaliteit is een Steel inbouw oven een degelijk ontworpen apparaat en daarmee een serieuze concurrent op de fornuizen markt. Een Steel inbouw oven ziet u dan ook steeds meer in moderne, maar soms ook in klassiek vormgegeven keukens verschijnen.


Een inbouw oven van 90 cm breed

Indien u op zoek bent naar een inbouw oven met veel inhoud dan is een 90 cm. brede uitvoering een goede optie. Doordat deze inbouw oven veel meer inhoud in de breedte heeft kunt u meerdere gerechten naast elkaar bereiden. Daarnaast sluit een 90 cm. brede inbouw inbouw oven fraai aan bij een 90 cm. brede inbouw kookplaat.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1730 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5