Zwarte Bauknecht of Inventum ovens


5 artikel(en)

5 artikel(en)

Een oven van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum oven wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum oven voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum oven heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Een Bauknecht oven is onderscheidend

Het merk Bauknecht timmert de laatste jaren sterk aan de weg. In een Bauknecht oven komt dit tot uiting in de goede specificaties en onderscheidende design gecombineerd met een scherpe prijs. Het van oorsprong Duitse merk heeft de laatste jaren diverse RedDot design prijzen binnen gehaald. De Bauknecht oven combineert daarnaast een eenvoudige bediening met een fraaie vormgeving. En natuurlijk met bijzondere aandacht voor goede verbruikerswaarden.


Een oven in de kleur zwart

De kleur zwart bij een oven zorgt voor een gaaf design. Naast het feit dat deze kleur goed te combineren is in verschillende keuken en met andere keukenapparatuur, is een zwarte oven ook in onderhoud en gebruik zeer praktisch.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1728 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5