Meerdere kleuren of zwarte Smeg ovens


4 artikel(en)

4 artikel(en)

Een oven van Smeg

Een Smeg oven onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg oven aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg oven is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Een oven in de kleur zwart

De kleur zwart bij een oven zorgt voor een gaaf design. Naast het feit dat deze kleur goed te combineren is in verschillende keuken en met andere keukenapparatuur, is een zwarte oven ook in onderhoud en gebruik zeer praktisch.

Een oven met meerdere kleuren

Spannend? Oke, een oven uitgevoerd met meerdere kleuren vraagt wel om wat lef. Maar het apparaat zelf trekt daardoor de aandacht welke het zeker kan hebben. Indien u dus een eyecatcher in uw keuken wenst, dan is de oven met meerdere kleuren zeker een interessante optie.Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1748 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5