Meerdere kleuren of zwarte Pelgrim ovens


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een oven van Pelgrim

Als u op zoek bent naar de combinatie van een fraai design en goede specificaties voor een betaalbare prijs dan biedt een Pelgrim oven u hiervoor een zeer interessante oplossing. Door heel gericht te kijken naar de concurrentie en zelf op het gebied van ontwikkeling voorop te lopen biedt en Pelgrim oven u een zekerheid voor iedere keuken. En - zoals u dat bij een Pelgrim oven mag verwachten - natuurlijk met bijzonder veel aandacht voor verbruik en milieu. Want een Pelgrim is een verantwoord product waar u jarenlang plezier van mag verwachten.


Een oven in de kleur zwart

De kleur zwart bij een oven zorgt voor een gaaf design. Naast het feit dat deze kleur goed te combineren is in verschillende keuken en met andere keukenapparatuur, is een zwarte oven ook in onderhoud en gebruik zeer praktisch.

Een oven met meerdere kleuren

Spannend? Oke, een oven uitgevoerd met meerdere kleuren vraagt wel om wat lef. Maar het apparaat zelf trekt daardoor de aandacht welke het zeker kan hebben. Indien u dus een eyecatcher in uw keuken wenst, dan is de oven met meerdere kleuren zeker een interessante optie.Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1727 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5