Ovens met nishoogte van 45 cm en zelfreinigende prolyse functie


12 artikel(en)

12 artikel(en)

Praktisch: een oven met zelfreinigende pyrolyse functie

Een oven met pyrolyse functie heeft de mogelijkheid zichzelf te reinigen. Het programma zal ruim een uur op een temperatuur van 450-500 graden zichzelf schoonbranden. Gedurende dit proces wordt de deur kindveilig afgesloten. Aan het einde van het programma kunt u volstaan met het verwijderen van de verkoolde resten en heeft u weer een gereinigde oven. Een ideale functie om eens in de zoveel tijd door te voeren.

Veiligheid

Zoals reeds aangegeven is bij het ontwerp van de oven rekening gehouden met de pyrolyse functie. Naast een veel dikkere glazen front welke - ook bij gebruik van de hete temperatuur van pyrolyse - niet te heet kan worden is de oven voor zien van een kindveilige afsluiting. Tijdens het pyrolyse programma wordt de deur afgesloten en kan deze dus niet tussentijds geopend worden.

Een inbouw oven met nishoogte 45 cm

Veel apparaten in de Nederlandse keukens zijn uitgevoerd in een nishoogte van 45 cm. Naast het feit dat deze hoogte een goede binnenruimte biedt, is deze maat ook goed te plaatsen boven een inbouw koelkast. In dit segment zijn diverse apparaten zoals koffiemachine, (combi)stoomoven, magnetron en zelfs een televisie leverbaar. Daardoor kunt u deze inbouw oven in zowel naast elkaar alswel boven elkaar perfect combineren met andere apparaten uit dezelfde lijn.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1730 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5