Nieuwe lijn Boretti inbouw apparatuur: Collezione Maggiore

Boretti staat niet stil en is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen. In samenwerking met een Italiaanse Design Studio heeft Boretti een geheel nieuwe innovatieve collectie ontworpen, de Collezione Maggiore. Met trots introduceert Boretti deze collectie, die door het gebruik van de meest kwalitatieve materialen, het gebruiksgemak en iconisch design, een aanvulling is voor iedere keuken.

Ontdek de nieuwe Boretti Collezione Maggiore inbouw apparatuurOntdek de nieuwe Boretti Collezione Maggiore inbouw apparatuur


Design

In de collectie heeft Boretti stijlvolle, unieke vormen en luxe materialen gesmeed tot een vernieuwend totale productlijn, allen met de hand gemaakt in Italië. De nieuwste technologieën zijn toegepast en tegelijkertijd zijn de producten nog nooit zo eenvoudig in gebruik geweest. Aangevuld met de opgedane inspiratie binnen de Italiaanse sportauto-industrie, keukengerei en interieur design van de jaren ’20 tot ‘60 heeft deze unieke collectie geresulteerd in de samenkomst van performance, kwaliteit en stijl.

De Collezione Maggiore is beschikbaar in kookplaten, ovens, fornuizen, afzuigkappen e.dDe Collezione Maggiore is beschikbaar in kookplaten, ovens, fornuizen, afzuigkappen e.d


Unieke productlijn

De Collezione Maggiore bestaat uit ovens, kookplaten, fornuizen, afzuigkappen, koelkasten en kranen. Het resultaat? Prachtig afgewerkte producten verkrijgbaar in drie smaakvolle stijlen: keramisch hout, keramisch marmer en gepolijst roestvrij staal. De inspiratie voor het analoge karakter van de producten speelt een zeer belangrijke rol. Na een traject van zeker twee jaar komt Boretti met deze collectie die, dankzij de beschikbaarheid in de verschillende stijlen, in iedere keuken past. Meer informatie over de nieuwe lijn producten vindt u op onze website en op de speciale Boretti Collezione Maggiore pagina.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.