Keuken inbouw apparatuur van ASKO

ASKO heeft onlangs aangekondigd de huidige inbouw apparatuur te vervangen voor een geheel nieuwe serie. Zowel het design, het interieur alswel de specificaties zijn hierbij drastisch aangepast. Dit heeft geleid tot een zeer fraaie nieuwe lijn welke met zijn unieke kenmerken kan concurrerend met de grote A-merken.

ASKO introduceert nieuwe serie inbouw keukenapparatuur
ASKO introduceert nieuwe serie inbouw keukenapparatuur


ASKO inbouw apparatuur ontwikkeld in samenwerking met Gorenje

Zoals bekend is de het gerenommeerde Gorenje tegenwoordig eigenaar van ASKO. Het concert besloot onlangs om al haar premium producten op het gebied van keuken inbouwapparatuur onder het merk ASKO op de markt te brengen. Een terechte keuze, mede ook vanwege de positie van ASKO als kwaliteitsleverancier bovenin de markt. De nieuwe lijn heeft een stoer design met een grote robuuste stanggreep, een eenvoudige bediening ondersteund door middel van een LCD display en het ASKO PRO SERIES logo.

Assortiment

ASKO start met een luxe multifunctionele inbouw oven type OT8636S uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van een groot aantal functies. Deze oven heeft een verkoopprijs van 849,- euro.

ASKO oven inbouw OT8636S ASKO oven inbouw OT8636S


Daarnaast biedt ASKO een bijpassende magnetron met oven functie welke uitgevoerd is zonder draaiplatau. Het design is volledig vergelijkbaar met de oven, waarbij de OCM8456S een nishoogte van 45 cm. heeft. Verkoopprijs van deze combi is 1099,- euro.

ASKO oven met magnetron OCM8456S
ASKO oven met magnetron OCM8456S


Beide apparaten zijn desgewenst te combineren met de ASKO inductie kookplaat HI1643G. Deze inductie kookplaat is 60 cm. breed en heeft vier inductie kookzones. Eenvoudige en directe bediening en voorzien van booster en timer functie. De HI1643G heeft een verkoopprijs van 849,- euro.

ASKO inductie kookplaat HI1643G
ASKO inductie kookplaat HI1643G

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Asko apparatuur - gerelateerde berichten:

Het plaatsen van een Asko inbouw vaatwasser