Pelgrim, Siemens of Smeg magnetron


11 artikel(en)

11 artikel(en)

Een magnetron van Pelgrim

Als u op zoek bent naar de combinatie van een fraai design en goede specificaties voor een betaalbare prijs dan biedt een Pelgrim magnetron u hiervoor een zeer interessante oplossing. Door heel gericht te kijken naar de concurrentie en zelf op het gebied van ontwikkeling voorop te lopen biedt en Pelgrim magnetron u een zekerheid voor iedere keuken. En - zoals u dat bij een Pelgrim magnetron mag verwachten - natuurlijk met bijzonder veel aandacht voor verbruik en milieu. Want een Pelgrim is een verantwoord product waar u jarenlang plezier van mag verwachten.


Een magnetron van Siemens

Een Siemens magnetron staat voor Duitse kwaliteit en een scherpe prijsstelling. Op het gebied van innovaties loopt Siemens voorop wat zowel in de functies, bedieningsmogelijkheid alswel in de constructie is terug te vinden. Een Siemens magnetron onderscheid zich daarmee merkbaar en is - mede door het fraaie design - een veel verkocht product voor de keuken.


Een magnetron van Smeg

Een Smeg magnetron onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg magnetron aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg magnetron is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.