Magnetron met crisp functie of stoom functie


5 artikel(en)

5 artikel(en)

Een magnetron met stoomfunctie

Als inbouw apparaat wordt tegenwoordig vaak gekozen voor een stoomoven of een combi-stoomoven. Deze apparaten zijn zeer praktisch in gebruik, maar wel vaak duur in aanschaf. Een magnetron met stoom functie is een variant op deze apparaten.

Verschil van magnetron met stoomfunctie t.o.v. een echte stoomoven

Met dit apparaat kunt u niet precies gerechten op een bepaalde temperatuur bereiden, maar is het wel mogelijk om stoom toe te voegen bij bepaalde bereidingen. Zo droogt vlees enigzins uit in de oven, echter door toevoeging van stoom blijft deze mals en zacht. Tevens is een stoomfunctie zeer handig voor de reiniging van de binnenzijde van de magnetron

Een magnetron met crisp functie en cripsschaal

Een magnetron functie is zeer praktisch voor het snel opwarmen en ontdooien. Echter het product welke opgewarmd dient te worden 'knapperig' moet blijven, dan dient u hiervoor eigenlijk een oven te gebruiken. Een crisp functie kan hiervoor als oplossing dienen bij een magnetron met grill. De grill functie zorgt ervoor dat het gerecht (op de crispschaal) een knapperige bovenlaag krijgt terwijl de magnetron functie ervoor zorgt dat het gerecht gaar wordt. Deze functie werkt alleen indien u een magnetron met speciale crispfunctie heeft !

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1727 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5