Bosch of Inventum magnetrons met draaideur


4 artikel(en)

4 artikel(en)

Een magnetron van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum magnetron wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum magnetron voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum magnetron heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Een magnetron van Bosch staat voor degelijkheid

Een Bosch magnetron biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch magnetron over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch magnetron welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.


Praktisch: een draaideur voor het openen van de magnetron

Een magnetron met draaideur kan zeer praktisch zijn in gebruik. Bij een draaideur kunt u dichter bij de opening van de oven komen. Ideaal voor ovens op ooghoogte, maar ook indien de oven op een locatie geplaatst worden waarbij een klep lastig is.

Over een draaideur hoeft u met uw handen en armen niet heen te reiken. Hierdoor is deze oven praktischer maar vooral ook veiliger in dagelijks gebruik ten opzichte van een oven met een klep.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1745 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5