Nieuwe gaskookplaten van Bauknecht

In maart 2014 heeft Bauknecht een nieuwe lijn gaskookplaten geïntroduceerd welke gebaseerd zijn op de reeds succesvolle iXelium lijn. Deze nieuwe lijn kookplaten is leverbaar in 86, 73 en 59 cm. breed.

Nieuwe serie BAUKNECHT gas kookplaten met afgebeeld de TGW6595IXL
Nieuwe serie BAUKNECHT gas kookplaten met afgebeeld de TGW6595IXL

Wokbrander

Uniek aan de nieuwe serie kookplaten is het vermogen van de wokbrander. Standaard beschikt de nieuwe serie over een wokbrander met een vermogen van 4,0 kW, maar de TGW6595IXL en de TGW6575IXL zijn zelfs voorzien van een wokbrander met een vermogen van 5,0 kW ! Deze meerrings branders beschikken over een doorsnede van 13 cm.

iXelium

De kookplaten welke voorzien zijn van het iXelium oppervlak beschikken over een zeer sterke krasvaste laag welke ook nog eens verkleuringen van het roestvrijstaal voorkomt. Zodoende houdt u langer plezier van uw kookplaat. U ontvangt op de iXelium kookplaten van Bauknecht 10 jaar garantie op verkleuring en corrosie.

iXelium oppervlak zorgt voor veel minder krassen en voorkomt verkleuring
iXelium oppervlak zorgt voor veel minder krassen en voorkomt verkleuring


Design

Naast het feit dat het oppervlakte voorzien is van het krasvaste iXelium is ook weer extra aandacht besteed aan het ontwerp. Bauknecht heeft gekozen voor een strakke belijning met strakke gietijzeren pannendragers en bijpassende grote roestvrijstalen knoppen. Hiermee is de kookplaat niet alleen zeer praktisch in gebruik, maar geeft deze de keuken een zeer fraai design.

1 artikel(en)