ATAG, Bosch of Inventum keramische kookplaat

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Een keramische kookplaat van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum keramische kookplaat wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum keramische kookplaat voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum keramische kookplaat heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.


Een keramische kookplaat van Atag is onderscheidend in design en kwaliteit

Het voor oorsprong Nederlandse merk positioneert zich bovenin de markt. De Atag keramische kookplaat biedt een kenmerkend design welke - gecombineerd met de kwaliteit en robuuste materialen - een aanwinst is voor iedere keuken. Met een Atag keramische kookplaat heeft u daarnaast een verantwoord product welke met hoge milieu eisen geproduceerd is. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een Atag keramische kookplaat 5 jaar fabrieksgarantie na registratie. Daarmee onderstreept Atag zijn kwaliteit...


Een keramische kookplaat van Bosch staat voor degelijkheid

Een Bosch keramische kookplaat biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch keramische kookplaat over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch keramische kookplaat welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.