4-pits of 4-pits + frytop bakplaat keramische kookplaat

1-36 of 42

1-36 of 42

Een 4-pits kookplaat

Bij een kookplaat welke uitgevoerd is met vier pitten wordt in de meeste keukens in Nederland gebruikt. Bij vier pitten heeft u de mogelijkheid om vlees of vis, groente en aardappelen of pasta tegelijkertijd te bereiden. Daarnaast houdt u nog een brander over voor een saus of een ander bij gerecht. Houdt u rekening met de verdeling van de pitten bij een 4-pits kookplaat en de afstand tussen de verschillende pitten.

4-pits kookplaat met frytop bakplaat

Voor de liefhebber van koken is een 4-pits kookplaat welke uitgevoerd is met een aparte frytop bakplaat een uitkomst. Naast de 4 pitten waarop u met pannen de normale kook en bakwerk kunt uitvoeren, biedt de frytop de meerwaarde voor het snel en smaakvol bereiden van vlees, vis, groente, ei etc. Deze frytop is zeer warmtevast waardoor vlees en vis direct dichtschroeien en waardoor smaak, malsheid en vitaminen behouden blijven.