Etna of La Cottura inbouw friteuse


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

La Cottura inbouw friteuse

Ontdek de verfijnde producten van het Italiaanse topmerk La Cottura. Onderscheidende inductie kookplaten uitgevoerd met een geintegreerde afzuiging.

Uniek aan deze lijn kookplaten is het volledig opklapbare kookvlak welke door middel van een gepatenteerden gas verenconstructie omhoog blijft staan. Hierdoor kunnen eenvoudig het filter en andere zaken gereinigd worden.

De kookplaat beschikt verder over randafzuiging aan beide zijde van de kookplaat waardoor een beter zuigresultaat behaald wordt dan bij afzuiging in het midden. Omdat via randafzuiging - in tegenstelling tot de meeste andere kookplaten - de La Cottura kookplaten niet direct in contact staat met het filter zal over langere termijn een veel beter afzuigresultaat behaald worden.


Een inbouw friteuse van ETNA

Een Etna inbouw friteuse is een betaalbaar, modern vormgegeven en eenvoudig te bedienen. Een Etna inbouw friteuse positioneert zich onder Pelgrim en biedt veel mogelijkheden voor een goede prijs. Daarnaast heeft u met een Etna inbouw friteuse een energie zuinig product wat interessant is voor milieu en kosten.