Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie

Gutmann inductie kookplaat met downdraft afzuigkap

Artikel geplaatst op: 16-02-2014 | update datum: 05-12-2016
De specialist op het gebied van afzuigkappen is misschien wel Gutmann. Zij beheersen bij uitstek de combinatie van design en optimale afzuiging. Met de komst van een lijn kookveldafzuiging overtreffen zijn zichzelf wederom.

Door de Gutmann Abajo heeft u geen <a href=afzuigkap nodig en behoudt u dus het 'open' zichtsveld in uw keuken" />
Door de Gutmann Abajo heeft u geen afzuigkap nodig en behoudt u dus het open zichtsveld in uw keuken


Abajo

De integratie van de downdraft afzuigkap is in diverse modules mogelijk. Zo kunt u kiezen voor de inductie kookplaat, maar is het ook mogelijk om voor het domino systeem te gaan.

Ideaal voor kookeilanden

Doordat de geintegreerde afzuigkap op zeer fraaie wijze in de kookplaat geïntegreerd is heeft u een optimale afzuiging en een zeer laag geluidsniveau (de afzuigkap zuigt immers niet bij uw hoofd af, maar de motor zit onder het aanrecht). Echter misschien wel het belangrijkste voordeel is het design en de openheid van uw keuken. U hoeft immers in een kookeiland geen afzuigkap te plaatsen, waardoor het open beeld in uw keuken behouden blijft.

Inbouw kookplaat met geïntegreerde DownDraft afzuigkap
Inbouw kookplaat met geïntegreerde DownDraft afzuigkap


Meer informatie:

Bron: Gutmann Nederland

2 artikel(en)


Bekijk ook eens:

Gutmann Nivel kookveldafzuiging
Gutmann Nivel kookveldafzuiging
De Gutmann Nivel is een inductie kookplaat met afzuigkap voorzien van 5 kookzones. Deze kookveldafzuiging is 93 cm. breed en uniek in de afzuiging...

De Gutmann Nivel is een inductie kookplaat met afzuigkap voorzien van 5 kookzone...
(lees verder)