Boretti, Novy of Smeg elektrische kookplaat


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Topkwaliteit elektrische kookplaat van Novy

Het merk Novy - voorheen onder de naam Itho verkocht - biedt een zeer degelijke elektrische kookplaat uitgevoerd met de nieuwste technieken en zodoende onderscheidend in kwaliteit. Het merk is dé specialist op dit gebied, hetgeen tot uiting komt in de prestaties, afwerking en bedieningsgemak van de elektrische kookplaat Daarnaast biedt een Novy elektrische kookplaat een zeer breed assortiment met allerlei uitvoeringen waardoor aan bijna elke keuken een goede invulling gegeven kan worden.


Een elektrische kookplaat van Boretti

Een Boretti elektrische kookplaat staat voor een fraai design gecombineerd met een goede kwaliteit. Met goede specificaties heeft een Boretti elektrische kookplaat een meerwaarde voor iedere keuken. Daarnaast zijn de producten van Boretti onderscheidend in design en kunnen diverse apparaten in ieder gewenste kleur worden uitgevoerd.
Door deze kernwaardes en mogelijkheden biedt een Boretti elektrische kookplaat dan ook een betrouwbare optie waar u vele jaren plezier van kunt verwachten.


Een elektrische kookplaat van Smeg

Een Smeg elektrische kookplaat onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg elektrische kookplaat aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg elektrische kookplaat is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.