O+F kookplaten met vlak inbouw montage


16 artikel(en)

16 artikel(en)

Een O+F kookplaat combineert design met hoogwaardige kwaliteit

Op zoek naar een exclusief product voor uw keuken? Het assortiment van O+F combineert innoverende producten met een hoogwaardige kwaliteit. Deze producten onderscheiden zich in functionaliteit en bieden de bekende Duitse top kwaliteit.

Het merk is op de Nederlandse markt nog niet heel bekend, maar is in Duitsland al jaren lang een toonaangevend merk in bovenkant van de markt.


Een kookplaat geschikt voor vlak inbouw

In moderne keukens zijn het steeds meer de details welke het verschil maken. Mede hierop is het vlak inbouw montagesysteem ontwikkeld. Bij een kookplaat welke geschikt is voor vlak inbouw wordt - naast de standaard uitsparing in het aanrecht - ook de rand van de kookplaat in het aanrecht gefreesd. Dit vereist precisie en wordt dan ook veelal toegepast bij aanschaf van een nieuw aanrechtblad.

Het uiteindelijke resultaat is zeer fraai. Een kookplaat welke volledig geintegreerd is in het aanrechtblad en zodoende vlak ligt met het aanrecht. Dit is ook nog eens praktisch in gebruik en voorkomt het aanstoten van de randen met een pan of ander voorwerp.Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1727 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5