4-pits kookplaten met vlak inbouw montage


12 artikel(en)

12 artikel(en)

Een kookplaat geschikt voor vlak inbouw

In moderne keukens zijn het steeds meer de details welke het verschil maken. Mede hierop is het vlak inbouw montagesysteem ontwikkeld. Bij een kookplaat welke geschikt is voor vlak inbouw wordt - naast de standaard uitsparing in het aanrecht - ook de rand van de kookplaat in het aanrecht gefreesd. Dit vereist precisie en wordt dan ook veelal toegepast bij aanschaf van een nieuw aanrechtblad.

Het uiteindelijke resultaat is zeer fraai. Een kookplaat welke volledig geintegreerd is in het aanrechtblad en zodoende vlak ligt met het aanrecht. Dit is ook nog eens praktisch in gebruik en voorkomt het aanstoten van de randen met een pan of ander voorwerp.

Een 4-pits kookplaat

Bij een kookplaat welke uitgevoerd is met vier pitten wordt in de meeste keukens in Nederland gebruikt. Bij vier pitten heeft u de mogelijkheid om vlees of vis, groente en aardappelen of pasta tegelijkertijd te bereiden. Daarnaast houdt u nog een brander over voor een saus of een ander bij gerecht. Houdt u rekening met de verdeling van de pitten bij een 4-pits kookplaat en de afstand tussen de verschillende pitten.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1727 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5