Etna of La Cottura kookplaten met kleur wit


6 artikel(en)

6 artikel(en)

La Cottura kookplaat

Ontdek de verfijnde producten van het Italiaanse topmerk La Cottura. Onderscheidende inductie kookplaten uitgevoerd met een geintegreerde afzuiging.

Uniek aan deze lijn kookplaten is het volledig opklapbare kookvlak welke door middel van een gepatenteerden gas verenconstructie omhoog blijft staan. Hierdoor kunnen eenvoudig het filter en andere zaken gereinigd worden.

De kookplaat beschikt verder over randafzuiging aan beide zijde van de kookplaat waardoor een beter zuigresultaat behaald wordt dan bij afzuiging in het midden. Omdat via randafzuiging - in tegenstelling tot de meeste andere kookplaten - de La Cottura kookplaten niet direct in contact staat met het filter zal over langere termijn een veel beter afzuigresultaat behaald worden.


Een kookplaat van ETNA

Een Etna kookplaat is een betaalbaar, modern vormgegeven en eenvoudig te bedienen. Een Etna kookplaat positioneert zich onder Pelgrim en biedt veel mogelijkheden voor een goede prijs. Daarnaast heeft u met een Etna kookplaat een energie zuinig product wat interessant is voor milieu en kosten.


Een witte kookplaat

Daar waar de kleur wit bij vrijstaande kookplaten nog standaard is, daar is dit tegenwoordig bij inbouw kookplaten ingehaald door roestvrijstaal. Daarmee heeft wit echter een restyling ondergaan. Werd vroeger een witte kookplaat voorzien van een emaille laag, daar wordt tegenwoordig een witte inbouw kookplaat gepoedercoated. Hierdoor kan veel subtieler en fraaier vormgegeven worden. Zeker in combinatie met roestvrijstalen details in bijvoorbeeld knoppen of een rand komt de kleur wit nog beter tot uiting.