5-pits kookplaten met tussenbouw montage


1 artikel(en)

Een tussenbouw kookplaat

Bij de meeste consumenten is bekend dat kookplaten leverbaar zijn als vrijstaande en inbouw uitvoeringen. Maar wist u dat er ook een kookplaat is welke geschikt is voor tussenbouw? Bij een tussenbouw kookplaat wordt het gehele stuk aanrecht weggehaald en vervolgens vervangen voor een tussenbouw kookplaat.

Ten opzichte van een inbouw kookplaat is een tussenbouw kookplaat dan ook dieper (vaak 60 of 70 cm diep). Bijkomend voordeel hiervan is de grote afstand tussen de verschillende branders, waardoor u veel meer ruimte heeft voor plaatsing van grote pannen.

Een 5-pits kookplaat

Indien u regelmatig voor grotere groepen kook of indien u echt een liefhebber bent van koken, dan zijn meer branders een grote meerwaarde. Een 5-pits kookplaat biedt u deze mogelijkheid. Veelal zijn deze modellen voorzien van een pit met hoog vermogen (voor bijvoorbeeld wokken) en een pit om op te sudderen. Bij aankoop van een 5-pits kookplaat dient u wel de pitafstand en de verdeling van de pitten nader te bestuderen. Hierop verschillen de modellen vooral.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1748 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5