Kookplaat met gietijzeren pandragers of tussenbouw montage


4 artikel(en)

4 artikel(en)

Een kookplaat met gietijzeren pandrager

Belangrijk bij aanschaf van een nieuwe kookplaat is de functionaliteit gecombineerd met het design. Deze twee factoren komen eveneens tot uiting bij de gietijzeren pandrager. Deze robuuste pandrager zorgt niet alleen voor een stoer design, maar vormt ook een stabiele basis voor plaatsing van uw pannen. Tevens zorgt een gietijzeren pandrager bij gebruik voor een wokbrander voor een goede basis, zeker in combinatie met een bijpassende gietijzeren wokring.

Een tussenbouw kookplaat

Bij de meeste consumenten is bekend dat kookplaten leverbaar zijn als vrijstaande en inbouw uitvoeringen. Maar wist u dat er ook een kookplaat is welke geschikt is voor tussenbouw? Bij een tussenbouw kookplaat wordt het gehele stuk aanrecht weggehaald en vervolgens vervangen voor een tussenbouw kookplaat.

Ten opzichte van een inbouw kookplaat is een tussenbouw kookplaat dan ook dieper (vaak 60 of 70 cm diep). Bijkomend voordeel hiervan is de grote afstand tussen de verschillende branders, waardoor u veel meer ruimte heeft voor plaatsing van grote pannen.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1745 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5