Inbouwen koffiemachine

Het inbouwen van een koffiemachine geeft een strak design in de keuken en zorgt ten opzichte van een vrijstaande koffiemachine op meer werkruimte op het aanrechtblad. De meeste inbouw koffiemachine hebben een reservoir en hoeven zodoende niet op een vaste wateraansluiting aangesloten te worden.

Bij deze modellen is het vaak het plaatsen van een geleider systeem in de kast waarop de koffiemachine vervolgens gemonteerd wordt. Dit geleider systeem biedt de mogelijkheid de koffiemachine naar voren te halen om zodoende water en koffiebonen bij te kunnen vullen (en koffieprut te kunnen verwijderen).

Hierbij worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
Bij het inbouwen zijn de volgende werkzaamheden niet inbegrepen:
Meerwerk m.b.t. bkoffiemachine staande zal op basis van nacalculatie aan u doorberekend worden. Deze optie is zowel in Nederland als in Belgie (alleen Nederlandstalig-gedeelte) beschikbaar.


Maattekening inbouwkoffiemachine

Bij elke inbouw koffiemachine staat een maattekening afgebeeld. Belangrijk is om - voor aanschaf - aan de hand van de maattekening te controleren of de koffiemachine ook daadwerkelijk op de door u gewenste plaats ingebouwd kan worden.

Neem bij twijfel of voor advies contact met ons op!

Hoe werkt het

Bij elke inbouw koffieautomaat heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor 'Inbouwen' als extra service. Als u dit heeft aangevinkt zal de monteur - na binnenkomst van het apparaat - telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor het inbouwen van uw koffiemachine.