Wijnkoelkasten met bioFresh vershoud zone en nishoogte 178 of 45 cm


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een wijnkoelkast met BioFresh vershoud zone

Indien u niet elke dag boodschappen wenst te doen, maar wel wil beschikken over vers fruit, groente, vlees en vis dan is de een wijnkoelkast met BioFresh zone een interessante optie. In deze zone wordt door middel van een optimale luchtvochtigheidsregeling en/of temperatuur regeling een omstandigheid gecreëerd waarin deze producten veel langer bewaard kunnen blijven. Smaak, kwaliteit en kleur van het product blijft hierbij ook veel langer op kwaliteit.

Een wijnkoelkast uitgevoerd met een nishoogte van 45 cm

Een 45 cm wijnkoelkast is een laag model welke veelal in combinatie met een andere koelkast/vriezer geplaatst wordt. Deze wijnkoelkast is leverbaar met sleepdeur of deur-op-deur montage systeem.

Een wijnkoelkast met nishoogte 178 cm wordt veel verkocht

Ook bij een wijnkoelkast stijgt de vraagt naar meer inhoud. Zeker bij de energiezuinige uitvoeringen - waarbij door betere isolatie netto inhoud verloren gaat - stijgt de vraag naar meer inhoud. Mede hierdoor is een 178 cm wijnkoelkast één van de meest verkochte modellen in de Nederlandse keuken. Dit model heeft een praktische indeling en is - mede door de hoogte - ergonomisch te gebruiken.

Verschillende montage systemen bij een 178 cm wijnkoelkast

Naast verschillende uitvoeringen zijn er ook twee bevestingssystemen bij een 178 cm wijnkoelkast verkrijgbaar. Zo kunt u allereerst kiezen voor een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel vast op de wijnkoelkast geschroef wordt. Alternatief is een uitvoering met een sleepdeur montage systeem. Daarbij heeft de keukendeur eigen scharnieren en wordt deze via geleiders aan de deur van de wijnkoelkast gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de deuren geleiden deze vervolgens langs elkaar heen.