ATAG vrijstaande koelkasten met geintegreerd vriesvak of vriesgedeelte onder


2 artikel(en)

Een vrijstaande koelkast van Atag is onderscheidend in design en kwaliteit

Het voor oorsprong Nederlandse merk positioneert zich bovenin de markt. De Atag vrijstaande koelkast biedt een kenmerkend design welke - gecombineerd met de kwaliteit en robuuste materialen - een aanwinst is voor iedere keuken. Met een Atag vrijstaande koelkast heeft u daarnaast een verantwoord product welke met hoge milieu eisen geproduceerd is. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een Atag vrijstaande koelkast 5 jaar fabrieksgarantie na registratie. Daarmee onderstreept Atag zijn kwaliteit...


Een vrijstaande koelkast met apart vriesgedeelte onder

De meest verkochte variant is nog steeds de vrijstaande koelkast uitgevoerd met vriesgedeelte onder. Het vriesgedeelte kan hierbij met 2, 3 of 4 laden worden uitgevoerd. Praktisch verder is de indeling. Het koelgedeelte wordt dagelijks veel vaker gebruikt dan het vriesgedeelte. Met het koelgedeelte boven kunt u - zonder heel erg te hoeven bukken - producten eenvoudig in- en uit de koelkast halen.

Een vrijstaande koelkast met geïntegreerd vriesvak

Indien u zoekt bent naar veel koelruimte, maar toch een kleine vriezer voor bijvoorbeeld brood wenst, dan is een vrijstaande koelkast met geïntegreerd vriesvak een goede optie. Dit model is leverbaar in diverse afmetingen. Het vriesgedeelte heeft veelal een inhoud van 15 tot 20 liter. Vanaf een breedte van 50 cm is het vriesgedeelte volwaardig en uitgevoerd met vier sterren. De smallere tafelmodellen 48 cm breed en de compacte uitvoeringen zijn veelal voorzien van een 2-sterren vriesvak.