Introductie Smeg CoolCenter op EuroCucina 2014

Onlangs heeft Smeg op de EuroCucina 2014 de nieuwe CoolCenter geintroduceerd. Enerzijds een 74 of 90 cm. brede koelkast uitgevoerd met ruim koelgedeelte boven en een vrieslade onder. Desgewenst te combineren met bijpassende wijnkoelkast van 60 cm. breed. Door deze twee roestvrijstalen units te koppelen ontstaat een zeer fraai en praktisch CoolCenter.

SMEG introduceert nieuwe design koelkasten
SMEG introduceert nieuwe design koelkasten


De koelkast in 74 cm (RF376RSIXE) en 90 cm. breed (RF396RSIXE)

SMEG introduceert het koelgedeelte in twee verschillende breedtematen. De koelkasten zijn uitgevoerd in een strak design met rechte hoeken, vlakke deuren, lange roestvrijstalen stanggrepen en hoogwaardig roestvrijstaal. De RF396RSIXE heeft een netto inhoud van 360 liter, terwijl het kleinere broertje een inhoud van 285 liter heeft. De vriezer heeft een netto inhoud van 96 liter, terwijl de vriezer van de RF376RSIXE een inhoud van 85 liter heeft.

De koelkast in 74 cm (RF376RSIXE) en 90 cm. breed (RF396RSIXE)
De koelkast in 74 cm (RF376RSIXE) en 90 cm. breed (RF396RSIXE)


Voor beide modellen geldt verder:
  • Voorzien van een koelgedeelte instelbaar van +2 tot +8 graden
  • Aparte longfresh zone instelbaar van -2 tot +2 graden
  • Voorzien van een vriesgedeelte instelbaar van -15 tot -22 graden


Wijn koelkast WF366LDXE

Bijpassend heeft Smeg een 60 cm. brede wijnkoelkast uitgevoerd met verschillende zones en vormgegeven in hetzelfde design als de koelkast. Dus met strakke rechte hoeken, lange stanggrepen en uitgevoerd in rondom roestvrijstaal. Logischerwijs beschikt de koelkast over UV getint glas, luchtvochtigheid geregelde zones en digitale regeling.

De nieuwe SMEG wijn koelkast WF366LDXE
De nieuwe SMEG wijn koelkast WF366LDXE


De WF366LDXE beschikt over een bovenste zone geschikt voor plaatsing van 30 flessen waarin de temperatuur regelbaar is van 10 tot 18 graden (voor rode wijn). Daaronder bevindt zich een zone geschikt voor het plaatsen van 15 flessen welke instelbaar is van 4 tot 12 graden (voor onder andere witte wijn).

De lade onder het wijn gedeelte beschikt over multizone lade welke desgewenst instelbaar is in een temperatuur van -15 tot -22 graden voor vriesruimte; of -2 tot +2 graden voor kelderzone; of +2 tot +8 graden indien een 'gewoon' koelgedeelte gewenst is.

Brochure Smeg CoolCenter

Inmiddels is ook de brochure van de Brochure Smeg CoolCenter uit en is er meer informatie bekend over de levering voor Nederland. De verwachting is dat deze binnen afzienbare tijd voor de Nederlandse markt beschikbaar wordt. De levering heeft langer op zich laten wachten ivm de nieuwe energielabels.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.